Δευτέρα, 04 Μάιος 2015 13:06

Champions League: Χωρίς Μπενζεμά στο Τορίνο η Ρεάλ

Γράφτηκε από τον

Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του στο γόνατο και τέθηκε νοκ-άουτ από την πρώτη μάχη της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Γιουβέντους για τα ημιτελικά του Champions League.


Πλήγμα για τη Ρεάλ Μαδρίτης δύο ημέρες πριν από τον πρώτο ημιτελικό του Champions League με τη Γιουβέντους καθώς ο Καρίμ Μπενζεμά τέθηκε οριστικά εκτός μάχης.
Ο Γάλλος επιθετικός επέστρεψε μεν την Κυριακή στις προπονήσεις της ομάδας του όμως ο Κάρλο Αντσελότι και το προπονητικό του επιτελείο έκριναν πως δεν έχει ξεπεράσει 100% το πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και τον άφησαν εκτός αποστολής για το ταξίδι στο Τορίνο.
Σημειώνεται πως πέρα από τον Μπενζεμά δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι της Τρίτης (5/5) και οι Μόντριτς, Κεντίρα, ενώ στον αντίποδα όλα δέιχνουν πως ο Γκάρεθ Μπέιλ θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητή του.
Αναλυτικά η αποστολή της Ρεάλ για το πρώτο ματς με τη Γιουβέντους: Κασίγιας, Νάβας, Πατσέκο, Βαράν, Ράμος, Πέπε, Κοεντράο, Καρβαχάλ, Αρμπελόα, Μαρσέλο, Νάτσο, Κρόος, Χάμες Ροντρίγκες, Μπέιλ, Λούκας Σίλβα, Ίσκο, Ιγιαραμέντι, Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεσέ, Χαβιέρ Ερνάντες
Πηγή: sport24.gr