Τρίτη, 05 Μάιος 2015 13:42

Eλεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους Σπανός και Αγγελόπουλος

Γράφτηκε από τον
Eλεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους Σπανός και Αγγελόπουλος

Ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Γιάννης Αγγελόπουλος απολογήθηκαν στον ειδικό ανακριτή και δεν τους επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος.


Στο γραφείο του ανακριτή παρουσιάστηκε ο παίκτης της ομάδας Πίτου Γκαρσία, ο οποίος είχε κληθεί ως μάρτυρας στην υπόθεση. Δεν έμεινε πολύ ώρα μέσα κι αφού μίλησε στον Γιώργο Ανδρεάδη, αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις. Επίσης πιο πρωϊ είχε πάει ο βοηθός του Σα Πίντο, Σωτήρης Ρούσσης, ο οποίος ήρθε να καταθέσει υπέρ των κατηγορούμενων Σπανού και Αγγελόπουλου.
Ακολούθησε ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου, Γιάννης Αγγελόπουλος, που είναι και αυτός κατηγορούμενος στην υπόθεση για τον ίδιο αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.
Να θυμίσουμε ότι ο Πίτου Γκαρσία, ο Κατσουράνης, ο Ναπολεόνι και ο Κυβρακίδης δεν είχαν ξεκινήσει στο ματς του Καραϊσκάκη και σύμφωνα με την κατάθεση του Τάκη Φύσσα, ο Σα Πίντο δεν τους έβαλε να παίξουν ύστερα από εντολή των παραγόντων του Ατρομήτου.

Η ώρα του Γιώργου Σπανού
Ηταν 10.45 όταν στην Ευελπίδων έκανε την εμφάνιση του και ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός που κατηγορείται για δωροδοκία και δωροληψία, για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Συνήγορος του είναι ο Γιάννης Ηρειώτης, πρώην μέλος του Δ. Σ. του Παναθηναϊκού. Η κατάθεση του παράγοντα της αθηναϊκής ομάδας, ξεκίνησε μετά τις 11.30.
Μάλιστα ο Γιώργος Σπανός υπέβαλε μήνυση στον Τάκη Φύσσα, για την κατάθεση του αυτή!
Πηγή: gazzetta.gr