Τρίτη, 05 Μάιος 2015 15:47

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: «Πετυχημένη η χρονιά, πιο δυνατοί του χρόνου», δηλώνει ο πρόεδρος Β. Αγγελόπουλος

Γράφτηκε από τον

Ικανοποιημένος από την φετινή παρουσία είναι ο πρόεδρος του Τέλλου Άγρα Βασίλης Αγγελόπουλος ο οποίος θεωρεί ότι η τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής επιβράβευσε τις προσπάθειες τεχνικού τιμ και παικτών.


Ο πρόεδρος της ομάδας σε δηλώσεις του κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να δώσει το παρών στις εκλογές που θα γίνουν το καλοκαίρι ώστε να δημιουργηθεί μια ακόμη πιο δυνατή διοίκηση.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Αγγελόπουλου:
«Η ποδοσφαιρική περίοδος 2014-2015 τελείωσε και θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλο τον Γαργαλιανιωτικο φίλαθλο κόσμο για την αμέριστη συμπαράσταση που προσέφερε στην ομάδα μας ηθικά και υλικά .
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές μας για την προσφορά τους στο Γαργαλιανιωτικο κοινό και κατ' επέκταση στην πόλη μας. Ευχαριστώ δε το τεχνικό team της ομάδας μας τον κ. Μαυρέα και τον κ.Ζομπολο για την ποιοτική τους δουλειά και την τεχνική προσφορά τους.
Η χρονιά που πέρασε υπήρξε επιτυχημένη αφού η ομάδα μας έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο, προσέφερε θέαμα και η ποιότητα της αναγνωρίσθηκε από όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο του Νομού.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η ομάδα μας πήρε την τρίτη θέση, με την τρίτη καλύτερη επίθεση και την τρίτη καλύτερη άμυνα, σ' ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με πολλές ποιοτικές ομάδες και πολλούς ποιοτικούς παίκτες  πραγματικής αξίας ανώτερων ποδοσφαιρικών κατηγοριών .
Την στιγμή μάλιστα που βασικότατοι παίκτες της ομάδας μας όπως οι Παπανδρεόπουλος, Τσέρτος και Νάκος στάθηκαν άτυχοι και λόγω τραυματισμών έχασαν περίπου τους μισούς αγώνες του πρωταθλήματος και άλλους για διάφορους λόγους αποχώρησαν όπως ο Τόσκα (στρατιώτης) και ο Ανδρέου λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων πήρε μεταγραφή .
Το δε τεχνικό team για μεγάλο διάστημα και για αρκετούς αγώνες έδωσε την ευκαιρία σε νέα παιδιά να παίξουν και να πάρουν εμπειρίες σε δύσκολα παιχνίδια. Στους τραυματίες ποδοσφαιριστές τους ευχόμαστε πλήρη αποκατάσταση της υγείας τους και σύντομα να γυρίσουν στα γήπεδα υγιέστατοι.
Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Α.Ε. Γαργαλιάνων για την άψογη συνεργασία μας και να συγχαρώ διοικητικό συμβούλιο, προπονητικό team και ποδοσφαιριστές για το πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας που κατέκτησαν, τους συνεργάτες μου στο διευρυμένο διοικητικό συμβούλιο.
Τους ευχαριστώ θερμά για την άψογη συνεργασία και την αμέριστη συμπαράσταση τους στην ομάδα μας . Ακόμη και σε δύσκολες στιγμές έκαναν την υπέρβαση με σκοπό πάντα το καλύτερο και με πιστεύω ότι το " ελάχιστο " δεν ταιριάζει στην ιστορική μας ομάδα . Ιδιαίτερα όμως ευχαριστώ τους ανθρώπους μας που είναι υπεύθυνοι στις Ακαδημίες μας τις οποίες σε όλα τα επίπεδα, μαζί με τα τεχνικά team, τις αναβάθμισαν και τις έκαναν πρότυπα, με αποτέλεσμα όχι μόνο να πρωταγωνιστούν σ' όλα τα ανάλογα με την ηλικία τους πρωταθλήματα άλλα η αξία τους και η ποιότητα τους να συζητείται σε όλο τον Νομό.
Τέλος πιστεύοντας ότι η ομάδα μας πρέπει να διατηρήσει τα " κεκτημένα " καλώ όλο τον φίλαθλο κόσμο να είναι κοντά της και στις αρχαιρεσίες που θα γίνουν σύντομα και να προσέλθουν όσο τον δυνατόν περισσότεροι για να βοηθήσουν ακόμη και από διοικητικές θέσεις στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο επιθυμώ και προβλέπω να είναι πολύ διευρυμένο και ανανεωμένο. Η ομάδα μας έχει ανάγκη όλους αλλά προσοχή για να μην έχουμε πισωγυρίσματα πρέπει να καταλάβουν όλοι όσοι σκοπεύουν να ασχοληθούν με την ομάδα ότι χωρίς υστεροβουλίες, προκαταλήψεις παρασκηνιακές διεργασίες κ.λ.π. χρειάζεται να δουλέψουν πολύ και να προσφέρουν στην ομάδα. Οι Γαργαλιάνοι πρέπει επιτέλους να ακούγονται ως πρωταγωνιστής και ο αθλητισμός να είναι φορέας διάκρισης και διαφήμισης ενός τόπου και της κοινωνίας του.
Ευχαριστώ ακόμα τις δημοτικές αρχές για την συνεργασία μας και πιστεύω ότι η τελευταία υπόσχεση που έχουμε για την ηλεκτροδότηση του γηπέδου θα γίνει πολύ σύντομα, γιατί πλέον με τις πολλές ομάδες που έχουμε απαιτείται προπονήσεις να γίνονται και βραδινές ώρες.
Πριν κλείσω είμαι υποχρεωμένος να ευχαριστήσω θερμά το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ.Πράσινα Πουλιά Καλαματας για την συμμετοχή τους στον ετήσιο ποδοσφαιρικό αγώνα που δίνει η ομάδα μας προς τιμή των αδικοχαμένων ποδοσφαιριστών μας Σ. Δημητρακόπουλου και Θ. Βασιλόπουλου που έγινε την περασμένη εβδομάδα όπου αξιοσημείωτο είναι ότι έγινε και αγώνας μεταξύ των Ακαδημιών των δυο ομάδων με την συμμετοχή πολλών μικρών ποδοσφαιριστών. Κλείνοντας εύχομαι σ' όλους τους παράγοντες και ποδοσφαιρόφιλους της Μεσσηνίας, διοικητικούς συμβούλους ΕΠΣ, διαιτητές, ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φιλάθλους όλων των ομάδων, υγεία και εκπλήρωση κάθε επιθυμίας των».