Πέμπτη, 30 Μάιος 2013 19:48

Ο Γεωργακλής προπονητής στον Τσικλητήρα Πύλου

Γράφτηκε από τονΜία εβδομάδα μετά τη συγκρότηση σε σώμα της διοίκησης του Τσικλητήρα Πύλου έγινε γνωστός και ο προπονητής που θα οδηγήσει την ιστορική ομάδα στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.


Αυτός είναι ο Νίκος Γεωργακλής που τα τελευταία χρόνια ήταν στον πάγκο του Ολυμπιακού Ανάληψης, ενώ ήταν βοηθός προπονητή και στον Πάμισο και είχε μέχρι τότε πετυχημένη πορεία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης έχει ως εξής:
"Ο Α.Ο. Πύλου Ολυμπιονίκης Κ. Τσικλητήρας μετά από συντονισμένες προσπάθειες στην αναζήτηση του τεχνικού που θα αναλάβει την ομάδα μας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο κατέληξε στη λύση του κ. Γεωργακλή Νικόλαου, που την περασμένη σεζόν αποτελούσε μέλος του τεχνικού τιμ του Πάμισου Μεσσήνης. Ο κ. Γεωργακλής φημίζεται για την εργατικότητα του και την αγάπη του για το χώρο που υπηρετεί, είναι νέος, φιλόδοξος, με πρωτοποριακές ιδέες και γνώσεις πάνω στο ποδόσφαιρο ενώ θεωρείται  από τους πλέον ανερχόμενους προπονητές στο χώρο. Σαν άμεσος βοηθός του θα είναι ο γυμναστής κ. Ράλλης Χαράλαμπος που διακρίνεται για την εργατικότητα του και τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις. Οι δυο τους θα έχουν την γενική εποπτεία όλων των τμημάτων της ομάδας καθώς στα άμεσα πλάνα της διοίκησης είναι η δημιουργία πρότυπων ακαδημιών με τμήματα προτζούνιορ, τζούνιορ, προπαιδικού και παιδικού. Η διοίκηση της ομάδας τους καλωσορίζει θερμά στην οικογένεια του Τσικλητήρα και εύχεται να υπάρξει μια μακροχρόνια και επιτυχημένη συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές καθώς στόχος της ομάδας είναι να επενδύει σε νέους ανθρώπους  με όρεξη για δουλειά".

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ