Τρίτη, 12 Μάιος 2015 16:45

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Αλλάζει σελίδα στα διοικητικά

Γράφτηκε από τον
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Αλλάζει σελίδα στα διοικητικά

Η Σπερχογεία αλλάζει διοικητική σελίδα, καθώς το σημερινό συμβούλιο μ επικεφαλής τον Κώστα Χριστόπουλο αποφάσισε να αποχωρήσει και να δώσει τη σκυτάλη σε νέα πρόσωπα.


Αυτό θα γίνει αύριο το βράδυ, όπου έχουν προγραμματιστεί οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου δ.σ. στις 9.30 το βράδυ στα γραφεία της ομάδας.
Οι ιθύνοντες αποφάσισαν να γνωστοποιήσουν το νέο συμβούλιο μετά τη συγκρότηση σε Σώμα.
Ολα αυτά αποφασίστηκαν στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης την Κυριακή, όπου πραγματοποιήθηκε ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός και άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού για την Τετάρτη.
Το εντυπωσιακό είναι ότι αποχωρούν όλοι οι παράγοντες που μέχρι σήμερα διοικούσαν τη Σπερχογεία, όπως για παράδειγμα ο Γιώργος Περρωτής που ήταν 14 χρόνια στη διοίκηση, ενώ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του για 15 χρόνια και ως παίκτης.
Αφήνουν όμως τους "ταύρους" χωρίς κανένα οικονομικό πρόβλημα και θα συνεχίσουν να είναι κοντά στην ομάδα που μπαίνει σε νέα εποχή. Ο σχεδιασμός για την επόμενη περίοδο θα ξεκινήσει την Πέμπτη με βασικό μέλημα το θέμα του προπονητή, όπου και θα γίνει συνάντηση με τον Τάσο Χατζηαγγελή για να ξεκαθαρίσει αν θα ανανεωθεί ή όχι η συνεργασία.