Τετάρτη, 13 Μάιος 2015 15:44

Super League: Επικυρώθηκε μερικώς η βαθμολογία - Δεν ψήφισε ο ΠΑΟ

Γράφτηκε από τον
Super League: Επικυρώθηκε μερικώς η βαθμολογία - Δεν ψήφισε ο ΠΑΟ

Το αίτημα του Παναθηναϊκού δεν βρήκε ανταπόκριση κι έτσι, το ΔΣ της Super League, σε μια συνεδρίαση... εξπρές, επικύρωσε τη βαθμολογία για τις θέσεις 1-5, με τα πλέι οφ να ξεκινούν κανονικά.


Οι «πράσινοι» (Σωπήλης, Κωνσταντίνου, Μπαλωμένου) αποχώρησαν από την ψηφοφορία, «λευκό» ψήφισε ο Παναιτωλικός, ενώ οι πληροφορίες πως ο ΠΑΟΚ θα ακολουθήσει τον δρόμο του Παναθηναϊκού δεν επιβεβαιώθηκαν και ο «δικέφαλος» ψήφισε υπέρ. Αναφορικά με τις υπόλοιπες θέσεις, δεν έχει γίνει επικύρωση της βαθμολογίας λόγω του γεγονότος ότι υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα με την δικαιοσύνη.
Όπως δήλωσε αργότερα ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος, επικυρώθηκε ο βαθμολογικός πίνακας από την πρώτη έως και την πέμπτη θέση καθώς... «δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα των πρώτων πέντε ομάδων με την αθλητική δικαιοσύνη». Επίσης, για το θέμα που έχει προκύψει με το Ολυμπιακός-Βέροια, τόνισε: «Παρότι εμείς έχουμε επιλέξει να μην σχολιάζουμε τις εξελίξεις στη δικαιοσύνη, επειδή εμπιστευόμαστε τη λειτουργία της, όπως προκύπτει από το σύνολο της δικογραφίας, από τις καταθέσεις Μελισσανίδη, Γεωργέα και Καλαϊτζίδη, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που ενοχοποιεί τον κ. Μαρινάκη στη συγκεκριμένη υπόθεση. Οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος για πειθαρχική δίωξη του κ. Μαρινάκη. Δεν γίνεται να δικαζόμαστε στα κανάλια και τα σάιτ και δεν πρόκειται να απαντήσουν ή να απολογούμαστε για ό,τι βλέπει το φως της δημοσιότητας».
Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, ανέφερε: «Ήρθα για δέκα λεπτά, διότι δεν υπήρχε κανένας λόγος να γίνει συζήτηση να επικυρωθούν οι πέντε πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Έπρεπε να σιγουρευτούμε ότι θα γίνουν τα πλέι οφ. Για πρώτη φορά είδα τον ΠΑΟΚ να στηρίζει την απόφαση να επικυρωθεί η βαθμολογία και να γίνουν κανονικά τα πλέι οφ. Τελείωσαν τα αστεία. Κάθε ομάδα θα κοιτάει τα δικά της συμφέροντα. Τον πρωταθλητή τον ξέρετε ήδη. Θα βγουν διάφορα παπαγαλάκια και θα βγάλουν πρωταθλητή άλλη ομάδα. Εμείς όμως είμαστε πρωταθλητές. Και ο κ. Μαρινάκης θα προετοιμάσει μία υπερομάδα για την Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ έδειξε πάρα πολύ σοβαρή ομάδα, επειδή κοιτάει τα συμφέροντα του».
Ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, είπε μετά την συνεδρίαση: «Ο Παναθηναϊκός ζήτησε την αναβολή της επικύρωσης για τους δικούς του λόγους. Ίσως να εκτιμούν ότι ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί λόγω της εμπλοκής που έχει με τις δικαστικές υποθέσεις και επειδή ήρθε πρώτος στην κανονική διάρκεια θα παίξει στους ομίλους του Champions League». Αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός πώς πέρυσι στο CAS ο ΠΑΟΚ βρήκε τον Παναθηναϊκό απέναντί του: «Εμείς πήραμε τους βαθμούς στα γήπεδα και τους χάσαμε στα χαρτιά. Ο Παναθηναϊκός ήρθε στο CAS απέναντί μας, κρατώντας στα χέρια τον ΓΑΥΡΟ και τον Πρωταθλητή. Εμείς δεν έχουμε κανένα μέτωπο, ο ΠΑΟΚ βαδίζει μόνος του, είναι ο dealer και όποιος θέλει, ακολουθεί»!
Πηγή: sentragoal.gr