Δευτέρα, 18 Μάιος 2015 16:32

ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ - ΣΠΑΡΤΗ 1-3: Διπλό με 10 παίκτες από το 28' πήραν οι Λάκωνες

Γράφτηκε από τον

Επιβλητική η παρουσία της Σπάρτης στο ΔΑΚ Αργους, όπου επικράτησε με 3-1 του ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 28' και ενώ το  σκορ ήταν 0-1.


Το Κουτσοπόδι θα μπορούσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι αλλά ο Μουσταφά αστόχησε στο 37' σε κτύπημα πέναλτι και στο 42´ έγινε το 0-2. 
Στο 14' ο Σεμερτζίδης κτύπησε φάουλ γύρω στα 10 μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή και πέτυχε το 0-1.
Στο 16' ο Τσούκλης και ο Χαλίλι έπαιξαν το ένα-δυο, ο δεύτερος μπήκε στη περιοχή από πλάγια και σούταρε αρκετά έξω.
Στο 28' από μπροστινή μπαλιά κάθετη, ο Μουσταφά χώθηκε ανάμεσα στα δυο στόπερ της Σπάρτης και ενώ τους ξεπέρασε, ο Γκίτζιας  τον τράβηξε από πίσω εσκεμμένα. Κι ενώ όλοι περίμεναν πέναλτι κι αποβολή αφού η ανατροπή έγινε εντός περιοχής, τελικά έδωσε φάουλ σχεδόν στη γραμμή της περιοχής και αποβολή. Το φάουλ κτύπησε ο Μουζακιώτης, η μπάλα βρήκε σε παίκτη του τείχους και πέρασε έξω. 
Στο 37´ ο Μουσταφά μπήκε από αριστερά, σπρώχτηκε από τον Πανάκη και ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι, σε μια τουλάχιστον αυστηρή απόφαση. Το κτύπησε ο Μουσταφά στην αριστερή γωνία του Γκαρόζη, ο οποίος έπεσε σωστά και μπλόκαρε.
Στο 42´ ο Καζάς έκανε φάουλ στον Τσούκλη από δεξιά. Το κτύπησε ο Σεμερτζίδης για το δεύτερο δοκάρι, όπου ο Χοτζάι, την γύρισε παράλληλα με το τέρμα, ο Κομπόσης κόλλησε και ο επερχόμενος Αναστασάκος μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.
Στο 55' από πλάγιο του Κόπελλα η μπάλα έφτασε στην περιοχή και στο πρώτο δοκάρι και ο Τσούκλης με κεφαλιά πέτυχε το 0-3.
Στο 82' ο Πανάκης παραχώρησε κόρνερ, το κτύπησε ο Κουτσοδήμος, ο Μουσταφά την κεφαλιά, από το σημείο του πέναλτι, ο Γκαρόζης με φοβερή εκτίναξη την σταμάτησε στη γραμμή, αλλά ο επερχόμενος Καστρίτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 1-3.
Διαιτητής ο Φώτης, με βοηθούς Κωνστάντιο, Τακόπουλο από την Εύβοια.
ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ: Κομπόσης, Διαμαντής, Καρανάσιος,  Μπόμος, Φίλης, Αντωνιάδης (46' Σαρρής), Μουζακιώτης (67' Καστρίτης), Καζάς, Μουσταφά, Κουτσοδήμος, Μπλάτσος (46' Αϊβαλιώτης).
ΣΠΑΡΤΗ: Γκαρόζης, Κόπελλας, Πετρόπουλος, Β. Γκίτζιας, Σπηλιόπουλος, Πανάκης, Χοτζάι, Τσούκλης (78´Πολυκράτης), Αναστασάκος (90' Αιβαλιώτης), Σεμερτζίδης, Χαλίλι (63' λ.τ. Γεωργακόπουλος).