Τετάρτη, 20 Μάιος 2015 08:17

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ολα για την άνοδο σήμερα στη Σπάρτη

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ολα για την άνοδο σήμερα στη Σπάρτη

Ενα μόνο εμπόδιο έμεινε για τη Κυπαρισσία στο δρόμο για τη Γ' εθνική, η Σπάρτη με την οποία θα ανταμώσει σήμερα στις 5 το απόγευμα στη Λακωνία, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου.

Αν και  απομένουν ακόμα τρεις αγωνιστικές, αυτό είναι το πιο καθοριστικό ραντεβού, αφού η Κυπαρισσία έχει κάνει το 3 στα 3 και βαθμολογικά απειλείται μόνο από τους Λάκωνες που έχουν έξι βαθμούς. Με διπλό η πρωταθλήτρια Μεσσηνίας θα ανοίξει… σαμπάνιες, ενώ και με ισοπαλία θα είναι κατά 99% πρώτη στον όμιλο, μιας και θα κρατήσει το +3, ενώ θα υπερτερεί και στην ισοβαθμία έχοντας νικήσει στο πρώτο ματς με 1-0. Στην ισοβαθμία υπολογίζονται πρώτα οι βαθμοί στα μεταξύ τους παιχνίδια και εν συνεχεία η διαφορά τερμάτων (δεν έχει ισχύ το εκτός έδρας γκολ). Αρα η Σπάρτη χρειάζεται να νικήσει με δύο γκολ διαφορά για να έχει αυτή τον πρώτο λόγο. Η Κυπαρισσία παρότι ευνοείται και με ισοπαλία, θα μπει στον αγωνιστικό χώρο μόνο για τη νίκη. "Στο ποδόσφαιρο όταν πας για την ισοπαλία, συνήθως έρχεται η ήττα", λέει ο Αλέξης Μαντζούνης που δεν αλλάζει φιλοσοφία παρότι η ομάδα του θα αγωνιστεί σ' ένα γήπεδο που δεν θα πέφτει.. καρφίτσα και απέναντι στον πιο ποιοτικό αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει όλη τη χρονιά. Ο προπονητής του ΑΟΚ ξεκαθαρίζει ότι σέβεται τη Σπάρτη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει φόβος. Η ομάδα του είναι έτοιμη για το ματς που θα κρίνει τους κόπους μιας σεζόν. Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 11 το πρωί από την Κυπαρισσία και θα κάνει στάση για φαγητό στην Τρίπολη. Στη Σπάρτη θα φθάσει με τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης. Στο αγωνιστικό σκέλος, η χθεσινή τελευταία προπόνηση έγινε στα Φιλιατρά για να εξοικειωθούν οι παίκτες στο φυσικό τάπητα. Εκτός πλάνων βρίσκονται ο τιμωρημένος Κόλλιας, ο τραυματίας Μιτρόφ και ο Καμποσιώρης που είναι άρρωστος.Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο  Αγγελος Ευαγγέλου από την Αθήνα. Βοηθοί του θα είναι οι Αργυρός και Νικολαδός από τον ίδιο σύνδεσμο και παρατηρητής ο Σταθόπουλος από την Αχαΐα. 

Μόνο 200 εισιτήρια λένε στη Σπάρτη

Πάνω από 300 φίλαθλοι της Κυπαρισσίας θα ταξιδέψουν σήμερα για τη Σπάρτη, είτε με πούλμαν, είτε με ΙΧ. Ο πρόεδρος της Σπάρτης όμως Γιάννης Βουζιώτης δηλώνει ότι μπορεί να παραχωρήσει μόνο 200 εισιτήρια για λόγους ασφαλείας, μιας και οι θεατές θα βρίσκονται στην ίδια πλευρά (σ.σ. είναι τρεις κερκίδες χωρισμένες) και προσθέτει ότι αν είναι περισσότερο, θα αποφασίσει η αστυνομία. 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ