Τετάρτη, 20 Μάιος 2015 14:17

ΣΠΑΡΤΗ: "Να βάλουμε όσα περισσότερα γκολ", λέει ο πρόεδρος Γ. Βουζιώτης

Γράφτηκε από τον

Τελικός είναι για τη Σπάρτη το σημερινό εντός έδρας με την Κυπαρισσία, καθώς μόνο με νίκη θα ελπίζει σε άνοδο στη Γ' εθνική.

Με ισοπαλία ή ήττα, η πρωταθλήτρια Λακωνίας θα παίξει και πάλι τη νέα σεζόν στο τοπικό πρωτάθλημα, μιας και βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από την Μεσσηνιακή ομάδα.
Σε περίπτωση ισοβαθμίας, μετρούν οι βαθμοί στα μεταξύ τους παιχνίδια και η διαφορά τερμάτων (δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ). Ως εκ τούτου η Σπάρτη για να έχει το πάνω χέρι πρέπει να νικήσει το απόγευμα με δύο γκολ διαφορά (έχει ηττηθεί με 1-0 στην Κυπαρισσία).
Ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Βουζιώτης (αριστερά στη φωτό) μιλώντας στο "Ν" δεν κρύβει την πίστη του για νίκη και τονίζει με νόημα ότι είναι η σειρά της Σπάρτης να ανέβει στη Γ' εθνική.
"Η ομάδα θα παίξει με 12 παίκτες. Ο 12ος θα είναι κόσμος που είναι κοντά σε όλα τα ματς και θέλουμε τη νίκη για να του την αφιερώσουμε. Είμαστε καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα.
Ο κ. Γιαννακόπουλος έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια και είναι η σειρά μας να ανέβουμε στη Γ' εθνική".
Ο κ. Βουζιώτης στη συνέχεια των δηλώσεων του είπε μάλιστα ότι: "Η ομάδα θα μπει να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει και θέλουμε να βάλουμε όσα περισσότερα γκολ,
Στην Κυπαρισσία ήμασταν άτυχοι. Οι μεγάλοι παίκτες φαίνονται στα μεγάλα παιχνίδια".

Στο γήπεδο και ο Γιαννακόπουλος

Το γήπεδο της Σπάρτης θα είναι σήμερα κατάμεστο και ανάμεσα στους 2.000 θεατές, αναμένεται να βρίσκεται και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που στηρίζει οικονομικά την ομάδα.
Ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού Παναθηναϊκού παρακολούθησε άλλωστε και το πρόσφατο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου στο Αργος και δείχνει ότι είναι κοντά στη Σπάρτη.
Αγωνιστικά, ο Αργύρης Κατσίχτης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Βασίλη Γκίτζια και τον τραυματία Μιχάλη Κορώνη.

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ

13ος όμιλος
(4η αγωνιστική)
Σπάρτη - Κυπαρισσία
Γήπεδο Σπάρτης, 5 μ.μ.
ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου - Πανθυρεατικός
Γήπεδο Αργους, 5 μ.μ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Κυπαρισσία 7-0 9
2. Σπάρτη 5-2 6
3. Πανθυρεατικός 1-6 3
4. ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου 1-6 0