Τετάρτη, 20 Μάιος 2015 14:29

ΣΠΑΡΤΗ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ενα ματς, μια κατηγορία...

Γράφτηκε από τον
ΣΠΑΡΤΗ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ενα ματς, μια κατηγορία...

Η Κυπαρισσία πήρε φέτος αήττητη το πρωτάθλημα στη Μεσσηνία, κράτησε το μηδέν στην άμυνα για 20 σερί ματς και έχει κερδίσει όλους αγώνες μέσα στο 2015!

ι όμως αν χάσει σήμερα στη Λακωνία, δεν θα ανέβει στη Γ' εθνική. Το ματς με τη Σπάρτη κρίνει μια κατηγορία.  Με νίκη ή ισοπαλία ο ΑΟΚ θα είναι αγκαλιά με την άνοδο, ενώ με ήττα οι γηπεδούχοι θα έχουν τον πρώτο λόγο.  Aυτή όμως είναι και η μαγεία του ποδοσφαίρου. Μην ξεχνάμε ότι ο Τζέραρντ γλίστρησε και η Λίβερπουλ έχασε ένα πρωτάθλημα ή ο Τέρι με αυτόν τον τρόπο  ένα Τσάμπιονς Λιγκ.
Και για να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας. Αν ο Σεϊτάι του Παμίσου είχε σκοράρει στο φινάλε σε κενή εστία στο ντέρμπι του πρώτου γύρου με την Κυπαρισσία, τότε ο ΑΟΚ δεν θα ήταν σήμερα στα.. μπαράζ ανόδου στη Γ' εθνική.
Η Κυπαρισσία καλείται να παίξει τους κόπους μιας χρονιάς σ' ένα παιχνίδι, όπως βέβαια και η Σπάρτη,  που ξέρει ότι αν δεν κερδίσει η επένδυση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου θα πάει.. στράφι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.
Κάτι που σημαίνει ότι οι Λάκωνες θα έχουν σήμερα μεν την… θερμή υποστήριξη των φιλάθλων τους, αλλά και τεράστια πίεση. Από την άλλη η Κυπαρισσία απέδειξε φέτος ότι αντέχει στα δύσκολα και πλέον είναι μια ανάσα από το να πετύχει αυτό που κυνηγά από τις 3 Αυγούστου του 2014, την άνοδο στη Γ' εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της.