Σάββατο, 23 Μάιος 2015 08:00

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μονόδρομος η νίκη με ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μονόδρομος η νίκη με ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται τα μπαράζ ανόδου στη Γ' εθνική. Στον 13ο όμιλο,  η πρωτιά είναι υπόθεση για δύο. Κυπαρισσία και Σπάρτη ισοβαθμούν με εννέα βαθμούς στην κορυφή και είναι πολύ πιθανόν να λύσουν τις διαφορές τους, σε μπαράζ τον Ιούνιο, αν έχουν τα ίδια αποτελέσματα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.


Στην αυριανή πέμπτη στροφή η Κυπαρισσία υποδέχεται στις 5 το απόγευμα τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου και την ίδια ώρα η Σπάρτη παίζει στο Αστρος με τον Πανθυρεατικό.
Η πρωταθλήτρια Μεσσηνίας θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά την ήττα στη Λακωνία ώστε να μείνει στην κορυφή, ελπίζοντας παράλληλα σε "γκέλα" της Σπάρτης.
Οπως και να 'χει,  η νίκη την Κυριακή είναι μονόδρομος για τη Μεσσηνιακή ομάδα που δείχνει χαρακτήρα και θα τα δώσει όλα για να ανέβει στη Γ' εθνική. Ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου είναι ουραγός με μόλις ένα βαθμό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολος αντίπαλος.
"Θέλει τεράστια προσοχή, γιατί είναι ποιοτική ομάδα, Δεν έχει κανένα άγχος  και συνήθως οι ομάδες που παίζουν ελεύθερα τους βγαίνει το παιχνίδι. Πιστεύω όμως στο τέλος θα κερδίσουμε", λέει ο Αλέξης Μαντζούνης, ο οποίος θα περιμένει τη σημερινή προπόνηση (χθες υπήρχε ρεπό) για να καταστρώσει τα πλάνα του.
Ο προπονητής της Κυπαρισσίας προσμένει να δει αν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιώργο Παναγόπουλο, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο και θα δοκιμάσει να προπονηθεί σήμερα.
Εκτός παραμένουν οι Μιτρόφ, Καμποσιώρης, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Κόλλιας που εξέτισε την ποινή του.
Το "παρών" θα δώσει και ο Ντιόπ, που θα ΄πρέπει όμως να είναι προσεκτικός, γιατί αν δει κίτρινη κάρτα, θα συμπληρώσει 4 και δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Αστρος.
Από τους φιλοξενούμενους θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Ψύχος και Αντωνιάδης.
Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με τον Πανθυρεατικό και δεν έχει πλέον ελπίδες για άνοδο στη Γ' εθνική.  Θυμίζουμε ότι στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου η Κυπαρισσία είχε νικήσει με 2-0 στο Αργος, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν κάνει πολύ καλή εμφάνιση, αλλά έπεσαν πάνω στον Ντουγέρογλου που κράτησε το μηδέν. Γι' αυτό και ο Αλέξης Μαντζούνης ζητά σοβαρότητα από το πρώτο λεπτό, καθώς και τη στήριξη του κόσμου της Κυπαρισσίας για να έρθει αύριο η νίκη,


Σφυρίζει ο Μακρυπόδης

Ο Νίκος Μακρυπόδης (Αχαίας) θα διευθύνει την κυριακάτικη αναμέτρηση της Κυπαρισσίας με τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου. Βοηθοί του θα είναι οι  Δημήτρης Γκαβέρας και Ανδρέας Μείντάνας, από τον ίδιο σύνδεσμο και παρατηρητής ο Διονύσης Γιαννόπουλος (Ηλείας).
Στον αγώνα του Πανθυρεατικού με τη Σπάρτη , ρέφερι θα είναι ο Κωνσταντίνος Καρυοφύλης (Πειραιά). Βοηθοί οι  Τιμολέων Γεωργακόπουλος και Δημήτρης Ζησιμόπουλος, επίσης από τον Πειραιά και παρατηρητής ο Θανάσης Βελλιώδης (Αθηνών).
Τέλος, τον αγώνα Ακράτητος - Ιάλυσος στη Μαγούλα για την 5η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στον 11ο όμιλο θα διαιτητεύσει ο Μεσσήνιος Γ. Μπλάνας  με βοηθούς τους επίσης Μεσσήνιους Λάμια, Σερεμέτη, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Αγαδάκος (Πειραιά).


Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής  των μπαράζ ανόδου στον 13ο όμιλο, καθώς και η βαθμολογία έχει ως εξής:

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ
13ος όμιλος

(5η αγωνιστική)
Κυριακή 24 Μαΐου
Κυπαρισσία - ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου
Γήπεδο Κυπαρισσίας, 5 μ.μ.
Πανθυρεατικός - Σπάρτη
Γήπεδο Αστρους, 5 μ.μ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Κυπαρισσία 8-2 9
-. Σπάρτη 7-3 9
3. Πανθυρεατικός 3-8 4
4. ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου 3-8 1