Παρασκευή, 22 Μάιος 2015 19:11

Προβληματισμός στον Αστέρα για την εικόνα με ΠΑΟ

Γράφτηκε από τον
Προβληματισμός στον Αστέρα για την εικόνα με ΠΑΟ

Προβληματισμένος σαφώς από το αποτέλεσμα αλλά και από την αντίδραση της ομάδας του μετά το 0-1 στο ματς με τον Παναθηναϊκό είναι  ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης.


«Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, αναλύσαμε τον αντίπαλο και στα πρώτα 23 λεπτά ήμασταν καλύτεροι, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Δεχθήκαμε ένα "κρύο" γκολ από μία στατική φάση και αυτό μας αποσυντόνισε.
Μας εξέπληξε δυσάρεστα και παρά το γεγονός ότι έπρεπε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, δεχθήκαμε ένα δεύτερο γκολ. Ανεβάσαμε ταχύτητα και το τελευταίο έδωσε την δυνατότητα στον αντίπαλο να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Ημασταν ανοιχτοί πίσω, κάτι που το εκμεταλλεύτηκε ο Παναθηναϊκός».
Ο προπονητής του Αστέρα τόνισε ακόμη: ««Δυστυχώς βλέποντας την εικόνα του ματς, η ομάδα μετά το γκολ που δέχθηκε, έχασε ρυθμό και την ροή στην εικόνα του αγώνα. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να οργανωθούμε και να διεκδικήσουμε το καλύτερο στα επόμενα ματς. Βλέποντας τα πρώτα 23 λεπτά του ματς, η ομάδα μπήκε με προσανατολισμό και ήταν διαβασμένη απέναντι στον αντίπαλο και αυτό φάνηκε στα πρώτα λεπτά. Δεν φάνηκε ότι υστερούσαμε, ούτε στα μαρκαρίσματα, ούτε υπήρχε ανωμαλία στην διάταξη. Τοποθετηθήκαμε σωστά μέσα στο γήπεδο. Αυτό που κατακρίνω είναι η αντίδραση της ομάδας. Δεν ξεπεράσαμε το σοκ. Και να ήθελα να άλλαζα κάτι, δεν θα το ανέφερα. Η ομάδα είχε σωστή διάταξη στο γήπεδο και βλέποντας τα πρώτα λεπτά, δεν ήταν άστοχη η επιλογή προσώπων. Η αίσθηση που έχω τώρα είναι αυτή».