Παρασκευή, 22 Μάιος 2015 20:22

H δυσκολία του 13ου ομίλου και οι υπόλοιποι της Πελοποννήσου

Γράφτηκε από τον

Μετά από 4 αγωνιστικές στα μπαράζ των πρωταθλητών των ΕΠΣ για άνοδο στην Γ' εθνική, η Κυπαρισσία ισοβαθμεί στην κορυφή του 13ου ομίλου με την Σπάρτη.

Οι δύο ομάδες έχουν από 9 βαθμούς και σε περίπτωση ισοβαθμίας θα χρειαστεί ένα νοκ άουτ παιχνίδι μεταξύ τους για να βγει η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για την Γ' εθνική.
Η μάχη των δύο ομάδων είναι εξαιρετικά αμφίρροπη και είναι αξιοσημείωτο ότι στους 14 ομίλους των μπαράζ, μόνο σε έναν ακόμη υπάρχει ισοβαθμία στην κορυφή μετά τις 4 πρώτες αγωνιστικές. Ο λόγος για τον 5ο όμιλο όπου ισοβαθμούν ο ΑΟ Βελισσαρίου με την Φαρκαδόνα.
Στους υπόλοιπους 12 ομίλους υπάρχει μόνο ένας στην κορυφή.
Όσον αφορά τις υπόλοιπες Μεσσηνιακές ομάδες, ο πρωταθλητής Κορινθίας ΑΟ Ζευγολατιού έχει χάσει κάθε ελπίδα στον 11ο όμιλο όπου ο Ιαλυσός παίρνει την πρώτη θέση.
Ο πρωταθλητής Ηλείας αστέρας Αμαλιάδας/Πανόπουλο είναι επίσης εκτός μάχης στον 12ο όμιλο, εκεί όπου τον τίτλο διεκδικεί ο πρωταθλητής Αχαΐας Κεραυνός Αγ. Βασιλείου. Η ομάδα της Αχαΐας είναι πρώτη με 7 βαθμούς όμως δεν έχει κλειδώσει τον τίτλο καθώς τον ακολουθούν ο ΑΟ Λεβάντε (η πρώην ομάδα του Κώστα Κλάδη) με έξι βαθμούς και ο ΑΟ Κεφαλληνίας με 5 βαθμούς.