Πέμπτη, 28 Μάιος 2015 15:24

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Συνάντηση με τους παίκτες, μετά την ανανέωση με Βανικιώτη

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Συνάντηση με τους παίκτες, μετά την ανανέωση με Βανικιώτη

Ο Αστέρας Αρφαρών, έστω και στο μπαράζ, κέρδισε το στοίχημα της παραμονής και θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην Α΄ τοπική.

Κάτι που αποτελεί επιτυχία με δεδομένη την κακή πορεία στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, αλλά και ότι στο μπαράζ αντιμετώπισε μια ιστορική ομάδα της Μεσσηνίας, την Εράνη Φιλιατρών.
Σημαντικό μερίδιο στην παραμονή έχει και ο Στάθης Βανικιώτης που κλήθηκε το φθινόπωρο να αναλάβει τα ηνία στον πάγκο και διέψευσε όλα τα προγνωστικά.
Ως εκ τούτου δεν υπήρχε λόγος να αλλάξει η… συνταγή, παρότι άλλαξε πρόσφατα η διοίκηση.
Το νέο συμβούλιο αποφάσισε να πορευτεί και την επόμενη χρονιά με τον έμπειρο τεχνικό και την Τρίτη το βράδυ επισημοποιήθηκε η ανανέωση της συνεργασίας.
Ο Στάθης Βανικιώτης συναντήθηκε με τον πρόεδρο Παναγιώτη Καμαρινόπουλο και έδωσε τα χέρια.
Σε αυτή τη συνάντηση ήταν ακόμα ο αντιπρόεδρος Γιάννης Μπούρας και ο γενικός αρχηγός Φίλιππος Μητσόπουλος.
Σειρά παίρνουν πλέον οι ανανεώσεις. Ετσι έχει προγραμματιστεί για αύριο στο Νιαρχέικο συνάντηση της διοίκησης με τους παίκτες από το υπάρχον έμψυχο υλικό, που θα έχει και το χαρακτήρα της γνωριμίας. Πρόθεση είναι να μείνει ο βασικός κορμός, αλλά και να επιστρέψουν στον Αστέρα οι ντόπιοι παίκτες που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες.
Η νέα διοίκηση θα έχει συνάντηση και με ομάδες της περιοχής ώστε να υπάρξει συνεργασία και σε επίπεδο ανταλλαγής ποδοσφαιριστών.