Σάββατο, 30 Μάιος 2015 16:37

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Εβγαλε νέα διοίκηση με πρόεδρο τον Κομινάκη

Γράφτηκε από τον

Νέα διοίκηση απέκτησε ο Ηρακλής Καλαμάτας με τον Ηλία Κομινάκη να αναλαμβάνει την θέση του προέδρου.

Πρόκειται για ένα άνθρωπο που ήταν και τα προηγούμενα χρόνια μέλος της διοίκησης και γνωρίζει καλά πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα.
Αναλυτικά την σύνθεση της νέας διοίκησης των «κυανόλευκων» απαρτίζουν οι
Ηλίας Κομινάκης (πρόεδρος) Μιχαήλ Μεγαγιάννης (αντιπρόεδρος), Μιχάλης Κουτίβας (γραμματέας), Παναγιώτης Κομπότης (ταμίας), Γιώργος Σίδερης (γεν. αρχηγός), Κώστας Κορομηλάς (β' γεν. γραμματέας), Κώστας Μπάκας και Μιχάλης Κουτίβας (υπεύθυνοι ακαδημίας), Πετρομανιάτης Αποστόλης και Σταυρούλα Φυκούρα μέλη.
Νέα μέλη είναι ο πρώην παίκτης του Τυληκράτη Λευκάδας Γιώργος Σίδερης, παλιός αθλητής του μπάσκετ Κώστας Μπάκας, ο Κώστας Κορομηλάς αλλά και ο παλιός τερματοφύλακας του Ηρακλή Αποστόλης Πετορμανιάτης.
Να σημςειωθεί πως ο Κομινάκης είναι ιερέας, όπως και ο αντιπρόεδρος Μιχαήλ Μεγαγιάννης ο οποίος πάντως στο παρελθόν έχει παίξει ποδόσφαιρο σε αρκετές ομάδες μεταξύ των οποίων η Μαρκό και τα Χανιά.
Ο απερχόμενος πρόεδρος Μιχάλης Κουτίβας δεν κρύβει την αισιοδοξία του: «
«Παραδίδω την προεδρία σε ένα μέλος του συλλόγου που έχει γνώσεις και πάθος για το σύλλογο και έχει συμβάλλει χρόνια στην ομάδα, αναλαμβάνει τα ηνία και όλοι θα είμαστε στο πλευρό του για να πάμε την ομάδα όπως θέλουμε.
Ευχαριστώ τους χορηγούς, επαγγελματίες και φίλους της ομάδας που στάθηκαν και στέκονται στο πλευρό μας παρά την κρίση και βοηθούν να είναι ζωντανή η ομάδα».
Το επόμενο συμβούλιο της ομάδας είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Τρίτη στις 8.30 μ.μ. στα γραφεία της ομάδας όπου θα συζητηθούν το θέμα του προπονητή και θα γίνει ο οικονομικός προγραμματισμός για την νέα χρονιά.