Παρασκευή, 29 Μάιος 2015 19:48

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Παραιτήθηκε ο Παπαθεοδωρίδης - Περιμένει επενδυτές και ψάχνει "συμπαίκτες" ο Ράλλης

Γράφτηκε από τον

Την παραίτηση του προανήγγειλε στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου έκανε πράξη χθες ο αντιπρόεδρος της Καλαμάτας Θοδωρής Παπαθεοδωρίδης (δεξιά στη φωτό).


Κάτι που κάνει ακόμη πιο δύσκολη την διοικητική κατάσταση στην ομάδα και αδυνατίζει και άλλο την ήδη αποδυναμωμένη διοίκηση της ομάδας.
Η δήλωση του έχει ως εξής:
«Με την παρούσα δήλωσή κάνω γνωστή την παραίτησή μου τόσο από την θέση του αντιπροέδρου όσο και από μέλος του Δ.Σ. του ΠΣ Η Καλαμάτα.
Θέλω να ευχαριστήσω, πρωτίστως τους φιλάθλους που βοηθούν την ομάδα, τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ και τον πρόεδρο κ. Γ. Ράλλη για την συνεργασία μας.
Είμαι σίγουρος ότι θα βρουν την καλύτερη λύση για την επόμενη μέρα με βάση τις επιλογές (εάν και εφόσον υπάρξουν νέες), βάζοντας πάντα πάνω από όλα το καλό της ομάδας».

Δύσκολη η επόμενη μέρα

Από εκεί και πέρα, για όλα μίλησε προχθές η διοίκηση της Καλαμάτας, όπου εξέφρασε την πρόθεση της να παραμείνει και την νέα χρονιά, εφ όσον δεν υπάρξει πρόταση από κάποιο επενδυτή ή ομάδα επενδυτών.
Αυτό που προέκυψε είναι ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμιά πρόταση από επενδυτή για να αναλάβει την ομάδα καθώς και ότι ο Ράλλης είναι διατεθειμένος να φύγει χωρίς οικονομικές απαιτήσεις, με την προϋπόθεση αυτός που θα αναλάβει να διαθέσει χρήματα στην ομάδα για να την πάει ψηλότερα.
Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει μέχρι τώρα κάποια πρόταση, ο Ράλλης ψάχνει συμπαίκτες για την οικονομική στήριξη, χωρίς όμως μέχρι τώρα αποτέλεσμα.
Ουσιαστικά μέχρι τις 14 Ιουνίου που θα γίνει η γενική συνέλευση της ομάδας, θα υπάρξει αναμονή για πιθανή πρόταση επενδυτή αλλά και προσπάθεια για να βρεθούν άνθρωποι να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα, που αυτή τη στιγμή έχει περιορισμένες δυνατότητες.
Για αυτό και ο Ράλλης παραδέχτηκε ότι ίσως να πέσει ο πήχης του χρόνου, παρότι δική του θέληση είναι να θέσει πρωταγωνιστικό στόχο η ομάδα.
Πρέπει να σταθούμε επίσης στο γεγονός πως οι «μελανόλευκοι» επιθυμούν την επιστροφή στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Όπως είπαν έχουν γίνει ήδη κάποιες επαφές με τους «πράσινους» και θεωρούν ότι υπάρχουν καλές πιθανότητες να γυρίσει η ομάδα στην φυσική της έδρας.

Χριστοφιλέας: "Μένω αλλά να είναι
πρωταγωνίστρια η ομάδα"

Στο μεταξύ ένας από τους λίγους διακριθέντες της Καλαμάτας την φετινή χρονιά, ο Τάσος Χριστοφιλέας, με δηλώσεις του στην mikriliga.com εξέφρασε την θέληση να μείνει στην ομάδα με την προϋπόθεση αυτή να είναι πρωταγωνίστρια.
Μεταξύ άλλων ο Χριστοφιλέας δήλωσε:
«Χάθηκε νωρίς το παιχνίδι της ανόδου. Μετά την ήττα από τον Πανελευσινακό στην αρχή του δεύτερου γύρου, τελειώσαν όλα για μας. Μέχρι εκείνο το σημείο ήμασταν στο κόλπο. Πήγαμε στην Ελευσίνα, τα παίξαμε όλα για όλα, αλλά δεν καταφέραμε. Και πέρυσι η ομάδα έμεινε νωρίς εκτός στόχων. Είναι λογικό ο κόσμος να είναι απογοητευμένος. Περιμένει περισσότερα από την ομάδα.
Θα ήθελα να μείνω, αλλά να είναι και η ομάδα πρωταγωνίστρια».