Τετάρτη, 03 Ιούνιος 2015 18:42

Εν αναμονή διοικητικών εξελίξεων στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
Εν αναμονή διοικητικών εξελίξεων στην Καλαμάτα

Το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής έχει ολοκληρωθεί εδώ και καιρό με την Καλαμάτα να χάνει για μία ακόμα χρονιά το στοίχημα της ανόδου. Φέτος μάλιστα τέθηκε από πολύ νωρίς εκτός στόχων και τερμάτισε στην 7η θέση του 3ου ομίλου. 


Ως εκ τούτου είναι λογικό να υπάρχει στο φίλαθλο κόσμο απογοήτευση, αλλά και αγωνία για την επόμενη μέρα, μιας και έχει κουραστεί να βλέπει την ομάδα στη Γ' εθνική. Για να αλλάξει βέβαια κατηγορία, θα πρέπει να αλλάξει και διοίκηση.
Κάτι που για την ώρα δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες. Ο πρόεδρος Γιώργος Ράλλης έχει ξεκαθαρίσει ότι θα αποχωρήσει χωρίς απαιτήσεις, όμως μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος.  "Δεν υπάρχει κάτι νεότερο από τη συνέντευξη Τύπου και μετά", μας είπε χθες ο κ. Ράλλης σε τηλεφωνική επικοινωνία. Μία ακόμα μέρα δηλαδή κύλησε χωρίς εξέλιξη στα διοικητικά.  Γι' αυτό και ο κ. Ράλλης κινείται παράλληλα για "συμπαίκτες" προκειμένου να συνεχίσει να έχει τα ηνία, αν δεν βρεθεί επενδυτής στη γενική συνέλευση.
Διότι μην ξεχνάμε ότι πρόσφατα αποχώρησε ο Θοδωρής Παπαθεοδωρίδης, που στήριζε οικονομικά την Καλαμάτα και θα πρέπει πλέον να βρεθούν άλλοι "συμπαίκτες".
Ολα αυτά θα ξεκαθαρίσουν στη γενική συνέλευση που έχει προγραμματιστεί για τις 14 Ιουνίου.
Αν η "Μαύρη Θύελλα" δεν αλλάξει χέρια, τότε ο πήχης των φιλοδοξιών θα χαμηλώσει με δεδομένο ότι το νυν διοικητικό σχήμα δεν έχει οικονομική ευχέρεια. Ετσι για πρώτη φορά ίσως να μην τεθεί ως βασικός στόχος η άνοδος στη Γ' εθνική. Ακόμα πάντως είναι νωρίς για να ειπωθεί κάτι με σιγουριά.