Πέμπτη, 04 Ιούνιος 2015 16:30

Διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΣΜ ζητεί ο Ψυχογιάννης

Γράφτηκε από τον
Διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΣΜ ζητεί ο Ψυχογιάννης

Με ανοικτή επιστολή του προς το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΜ ο εκπρόσωπος του Ικαρου Καλαμάτας Γιώργος Ψυχογιάννης ζητεί τον διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΣΜ.


"Σε ανύποπτο χρόνο, έχω γράψει ότι κανένας δεν δικαιούται να κρατά όμηρο ένα όργανο, προκειμένου να καλύπτει τον εαυτό του. Τα μέλη της Διοίκησης αυτού του οργάνου, είναι ηθικά συνυπεύθυνα όταν ανέχονται και συγκαλύπτουν μέλος του Δ.Σ.
Τις παραπάνω σκέψεις μου τις κατέθεσα στην γενική Συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) Μεσσηνίας τον Φλεβάρη 2015 και εν συνεχεία τα έχω γράψει ως άρθρο και στον τοπικό τύπο.
Εύχομαι ολόψυχα στον κ. Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας Αριστείδη Σταθόπουλο, ο οποίος κατηγορείται για: α)Συγκρότηση Εγκληματικής Οργάνωσης, β) Ηθική αυτουργία σε απάτη κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση και γ) Απόπειρα εκβίασης κατά συνήθεια και κατ’ επάγγελμα, αδικήματα για τα οποία του απαγορεύτηκε η ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο και η έξοδός τους από την χώρα με την σύμφωνη γνώμη κ.κ. Ανακριτή και Εισαγγελέα, να αποδείξει την αθωότητά του.
Καλώ τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Μεσσηνίας. Μετά από αυτή την εξέλιξη, τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. είναι ηθικά έκθετα στο χώρο του ερασιτεχνικού Μεσσηνιακού Ποδοσφαίρου και το μόνο το οποίο θα έπρεπε να πράξουν είναι να ζητήσουν τον διορισμό προσωρινής Διοίκησης, η οποία θα είναι υποχρεωμένη να υλοποιήσει τις αποφάσεις της Γενική Συνέλευσης του Φεβρουαρίου 2015. Κάθε άλλη πράξη δεν σας νομιμοποιεί".