Πέμπτη, 04 Ιούνιος 2015 20:55

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ: Παράταση στην αγωνία για τρεις ομάδες ακόμη

Γράφτηκε από τον

Οι έξι αγωνιστικές του 13ου ομίλου των μπαράζ ανόδου στην Γ' εθνική δεν έβγαλαν νικητή καθώς Κυπαρισσία και Σπάρτη ισοβάθμησαν στην κορυφή και πλέον η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για την Γ' εθνική θα αναδειχθεί από νέο αγώνα νοκ άουτ των δύο ομάδων.


Όλη η Μεσσηνία είναι στο πλευρό της Τριφυλιακής ομάδας ενώ τρεις ομάδες έχουν ένα επιπλέον λόγο για υποστηρίζουν θερμά την Κυπαρισσία.
Κατ' αρχήν η Εράνη η οποία θα μείνει στην Α' τοπική μόνο αν η Κυπαρισσία ανέβει στην Γ' εθνική. Αν δεν τα καταφέρουν οι «κυανόλευκοι», τότε οι Φιλιατρινοί θα υποβιβαστούν για πρώτη φορά από την Α' τοπική.
Την Κυπαρισσία περιμένει και ο Αστέρας Μικρομάνης ώστε να ανέβει από την Β' τοπική στην Α1 τοπική. Η ομάδα της Μικρομάνης είχε νικήσει στον αγώνα μπαράζ των ομάδων που πήραν την 2η θέση στους δύο ομίλους της Β' τοπικής τον Πανιώνιο Καλαμάτας, όμως η νίκη της θα αποκτήσει αξία μόνο αν η Κυπαρισσία ανέβει στην Γ' εθνική. Σε διαφορετική περίπτωση ο Αστέρας παραμένει στην Β' τοπική.
Και τέλος ο Ατρόμητος Καλαμάτας που πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο του στην Γ' τοπική, όμως στο μίνι πρωτάθλημα των τριών πρωταθλητών της κατηγορίας ήρθε τελευταίος και θα ανέβει στην Β' τοπική μόνο αν η Κυπαρισσία ανέβει στην Γ' εθνική.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ