Σάββατο, 06 Ιούνιος 2015 10:59

Δύο στρατόπεδα και πάλι στην ΕΠΣ Μεσσηνίας, μετά την αποχώρηση Σταθόπουλου

Γράφτηκε από τον

Η αποχώρηση του Αριστείδη Σταθόπουλου από την προεδρεία αλλά και το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Μεσσηνίας, θα επιφέρει εκ των πραγμάτων εξελίξεις στην διοίκηση της Ένωσης αφού θα πρέπει να καλυφθεί το κενό του.


Την ίδια ώρα η αντιπολίτευση στην ΕΠΣΜ οργανώνει κίνηση με σκοπό τον διορισμό προσωρινής διοίκησης..
Κατ' αρχήν, ο αντιπρόεδρος Λεωνίδας Οικονομίδης κάλεσε χθες το πρώτο αναπληρωματικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου, τον παράγοντα του Ολυμπιακού Καλαμάτας Ηλία Πακακωνσταντίνου να του απαντήσει μέχρι την Δευτέρα αν αποδέχεται την θέση που έμεινε κενή στην 11μελή διοίκηση.
Αν η απάντηση του είναι θετική, τότε θα προγραμματιστεί διοικητικό συμβούλιο την προσεχή Τετάρτη το οποίο θα εκλέξει πρόεδρο τον Λεωνίδα Οικονομίδη.
Αν η απάντηση του Παπακωνσταντίνου είναι αρνητική, τότε θα προταθεί η θέση στον επόμενο αναπληρωματικό που είναι ο Ηλίας Αλεξανδρόπουλος του Εθνικού Μελιγαλά. Στην περίπτωση αυτή το διοικητικό συμβούλιο ίσως καθυστερήσεις 1-2 μέρες.
Το παραπάνω είναι το πλάνο της διοίκησης της ΕΠΣΜ, ωστόσο η αντιπολίτευση έχει διαφορετική άποψη για τις εξελίξεις….
Η προχθεσινή πρόταση του παράγοντα του Ικάρου Γιώργου Ψυγογιάννη για έκτακτη γενική συνέλευση και αίτημα για διορισμό προσωρινής διοίκησης έχει βρει κάποιους υποστηρικτές. Έτσι ξεκίνησε μια προσπάθεια να εξασφαλιστεί η υπογραφή τουλάχιστον 25 σωματείων τα οποία θα ζητήσουν γενική συνέλευση, επικαλούμενοι το γεγονός ότι είχε ούτως ή άλλως τεθεί θέμα καταστατικής συνέλευσης το καλοκαίρι στην γενική συνέλευση του περασμένου χειμώνα.
Σκοπός τους είναι να αιτηθούν τον, δικαιολογημένο όπως λένε, ορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΣΜ, η οποία θεωρούν ότι πρέπει να γυρίσει σελίδα.
Την επόμενη εβδομάδα αναμένονται λοιπόν εξελίξεις στα διοικητικά της ΕΠΣΜ, αφού θα φανεί αφενός το πόσα σωματεία στηρίζουν την κίνηση της αντιπολίτευσης και αφετέρου τι σκοπεύει να κάνει το τωρινό διοικητικό συμβούλιο.