Παρασκευή, 12 Ιούνιος 2015 12:47

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Θα στηριχθεί στον ίδιο κορμό και τη νέα χρονιά

Γράφτηκε από τον

Δεν θα έχει μεγάλες αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό του τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν ο Πανθουριακός.


Στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής θα στηριχθεί στους παοδοσφαιριστές που αποτέλεσαν το φετινό κορμό και σε κάποιους παίκτες που θα αποκτηθούν στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, απαραίτητες για να μπορέσει να ανταποκριθεί η ομάδα στις απαιτήσεις της πρώτης κατηγορίας της Μεσσηνίας.
Αλλωστε οι παίκτες έχουν κάνει συμφωνία για δύο χρονιά και εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα αποχωρήσει κάποιος, όπως σημείωσε ο πρόεδρος της ομάδας Αγαθοκλής Χριστόπουλος μιλώντας χθες στο "Notosport": «Με όλους τους παίκτες που αποκτήσαμε την περσινή σεζόν έχουμε κάνει συμφωνία συνεργασίας για δύο χρόνια. Βέβαια έχουμε κάνει συζητήσεις με όλα τα παιδιά, γιατί ίσως να έχουν κάποιους λόγους για να μείνουν στην ομάδα. Η συμφωνία ισχύει και μόνο σε εξαιρετική περίπτωση θα φύγει κάποιος».
Σε ότι αφορά τις αποχωρήσεις μετά το Αλέξανδρο Τσώνη και ο Σπύρος Πιχιγιόνι αποτελεί παρελθόν, καθώς δεν ανανεώθηκε η συνεργασία του με την ομάδα.
Στο μέτωπο των μεταγραφών, ήδη η διοίκηση έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με 4 ποδοσφαιριστές, αλλά θα ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση τους με την έναρξη της θερινής περιόδου, την 1η Ιουλίου. Οπως έχει αποφασιστεί το έμψυχο δυναμικό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αποτελείται από 23 με 24 ποδοσφαιριστές.

Ο Δρούγας στην ακαδημία

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας και ενωσιακός προπονητής Παναγιώτης Δρούγας είναι ο επικεφαλής της ακαδημία του Πανθουριακού και θα έχει την τεχνική επίβλεψη όλων των τμημάτων υποδομής. Την τεχνική καθοδήγηση των μικρότερων ηλικιακά τμημάτων υποδομής θα έχει και τη νέα χρονιά ο Βαγγέλης Κουρεντζής.
Τη Δευτέρα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Πανθουριακού συνάντηση της διοίκησης και των προπονητών με τους γονείς των τμημάτων υποδομής. Εγινε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση και οι γονείς υποσχέθηκαν ότι θα είναι κοντά στην ομάδα.