Τετάρτη, 17 Ιούνιος 2015 18:59

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αυλαία σήμερα με προπόνηση και τραπέζι

Γράφτηκε από τον

Τρεις ημέρες έχουν περάσει από το μπαράζ με τη Σπάρτη στο Περιστέρι και κανείς στην Κυπαρισσία δεν έχει… χωνέψει ακόμη το πως χάθηκε η νίκη και μαζί η άνοδος στη Γ' εθνική.

Δίχως αμφιβολία η απογοήτευση είναι μεγάλη, γιατί άπαντες αντιλαμβάνονται πως χάθηκε μια ιστορική ευκαιρία. Και τα βάζουν με τον εαυτό τους γιατί αποδείχθηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο πως η Σπάρτη δεν είχε καλύτερη ομάδα. Πάντως διοίκηση και κόσμος είναι στο πλευρό των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας και αυτό δίνει σε όλους κουράγιο και δύναμη για την επόμενη μέρα. 

Σήμερα πάντως θα κλείσει και τυπικά η ποδοσφαιρική σεζόν για τον Α.Ο. Κυπαρισσίας μιας και στις 6 το απόγευμα θα γίνει η τελευταία προπόνηση και θα ακολουθήσει το αποχαιρετιστήριο τραπέζι του προπονητή Αλέξη Μαντζούνη στους ποδοσφαιριστές

Ο 48χρονος τεχνικός σε δήλωση του που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Facebook ευχαρίστησε παίκτες, κόσμο και διοικούντες για το φετινό ταξίδι και ζήτησε συγνώμη για τα τυχόν λάθη του.

"Μετά το τέλος του ταξιδιού και λίγο πιο ήρεμος θα ήθελα να εκφράσω τα συναισθήματα μου… Απολαύσαμε ένα απίστευτο ποδοσφαιρικό ταξίδι. Ρουφήξαμε κάθε στιγμή, ακουμπήσαμε το όνειρο, αλλά δυστυχώς δεν το εκπληρώσαμε. Το τι και το πως δεν θα αναλυθεί εδώ… Αυτά που κατάφερε αυτή η ομάδα δεν είναι τα αήττητα και τα ρεκόρ! Είναι ότι Ιούνιο μήνα μάζεψε όλη την Μεσσηνία στο γήπεδο, έκανε τους αντιπάλους μας οπαδούς μας, τους ρεπόρτερ φανατικούς υποστηρικτές μας. Ακόμα και όμορους νομούς φίλους μας. Αυτά δεν τα κέρδισε ούτε η τακτική, ούτε εγώ! Το κέρδισαν τα λιοντάρια μου με την ψυχή τους! Ευχαριστώ την διοίκηση για την ηθική αναγνώριση της προσπάθειας μας. Ενα τεράστιο συγνώμη στον κόσμο μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Να ξέρουν ότι ο ΑΟΚ έχει μεγαλώσει πολύ σαν ομάδα. Εχει περάσει τα όρια της Μεσσηνίας και εκεί θα παραμείνει με ή χωρίς Μαντζούνη. Τέλος, να ευχαριστήσω τα λιοντάρια μου για τις στιγμές που μου χάρισαν και είναι ανεξίτηλες για μια ζωή. Ξέρουν ότι τώρα που χάσαμε τους αγαπάω πιο πολύ. Ηταν η οικογένεια μου, τα εργαλεία μου, η προσωποποίηση της ψυχής και του πάθους μου και τους ζητώ συγνώμη που τους στέρησα την παρουσία μου στα πιο σημαντικά 30 λεπτά της χρονιάς. Ευχαριστώ τον Θεό γι' αυτό που έζησα με την ομάδα του τόπου μου.  

Υ.Γ.: Συγχαρητήρια στην Σπάρτη για την άνοδο".

Οσο για το αν θα μείνει στην Κυπαρισσία ή θα αποχωρήσει όλα είναι ρευστά και θα ξεκαθαρίσουν μετά το συμβούλιο του ΑΟΚ.

 

Πάντως ο ίδιος επισημαίνει πως τον πρώτο λόγο έχει η Κυπαρισσία.