Πέμπτη, 18 Ιούνιος 2015 18:10

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Από το eleftheriaonline.gr έμαθε την απόλυσή του ο Μαντζούνης!

Γράφτηκε από τον

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ο τέως πλέον προπονητής της Κυπαρισσίας Αλέξης Μαντζούνης έκανε γνωστό πως έμαθε για την απόλυση του μέσα από το δικό μας σάιτ eleftheriaonline.gr!

Δηλαδή αναφέρει πως δεν τον ενημέρωσε ούτε κατ' ιδίαν (όπως θα έπρεπε) ούτε διά τηλεφώνου κανένα άτομο από τη διοίκηση της Κυπαρισσίας! Μάλιστα στη δήλωση του, που δίχως αμφιβολία βγάζει πικρία, ευχαριστεί μόνο τους παίκτες, τους φιλάθλους και συγκεκριμένους παράγοντες και ζητεί συγνώμη αν έκανε λάθη. Αναλυτικά η δήλωση του: 

 

"Μόλις ενημερώθηκα από σάιτ και το facebook την απόλυση του από τον ΑΟΚ!!! Ευχαριστώ τους αγνούς φιλάθλους που μας στηρίξαν όλη τη χρονιά και στην πορεία έγιναν περισσότεροι. Οσους ήταν όλη τη χρονιά δίπλα μου ψυχή τε και σώματι (Σπύρο Λεκάντη, Γιώργο Αλεξόπουλο) και τέλος τα λιοντάρια μου γι' αυτά που με αξίωσαν να ζήσω σε αυτό το υπέροχο ποδοσφαιρικό ταξίδι! Θα είναι για πάντα στην ψυχή μου. Αν έκανα λάθη, ζητώ συγνώμη, έγιναν από το πάθος μου για το καλό της ομάδας. Αυτοί που είναι κοντά ξέρουν ότι δεν την πούλησα ποτέ! Κάτι που θα είχαν κάνει οι 9 στους 10! Τέλος, ευχαριστώ το συμβούλιο για την σοφή απόφαση που πήρε… Εύχομαι ο επόμενος προπονητής να την (μεγαλώσει) ακόμη περισσότερο.