Πέμπτη, 02 Ιούλιος 2015 13:27

O Θελάντερ στον Παναθηναϊκό έως το 2018

Γράφτηκε από τον

Η μεταγραφή του Ράσμους Θελάντερ στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Δανός στόπερ υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι», με απολαβές περί τις 130.000 ευρώ.


«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Ράσμους Θελάντερ. Ο Δανός αμυντικός θα αγωνίζεται στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού» ανακοίνωσε η «πράσινη» ΠΑΕ.
«Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος παράλληλα που είμαι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Δεν βλέπω την ώρα να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να ξεκινήσουμε! Ήρθα σε ένα μεγάλο σύλλογο, με τεράστια παράδοση και πολύ παθιασμένους φιλάθλους, οπότε ανυπομονώ να μπω στο γήπεδό μας για το πρώτο παιχνίδι… Ελπίζω να τα πάω καλά, να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τίτλους και να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου», δήλωσε ο Θελάντερ μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας.
Στο μεταξύ, οι Δανοί είχαν χθες αφιερώματα για τη μεταγραφή του 24χρονου αμυντικού στην Ελλάδα, στην πιο δύσκολη στιγμή της μεταπολεμικής της ιστορίας. Η «B.T.» μάλιστα είχε ολοσέλιδο αφιέρωμα, που ανέφερε όλες τις λεπτομέρειες γύρω απ' τη μετακίνηση του Θελάντερ στο «τριφύλλι», με την επισήμανση πως ο συμπατριώτης τους «πήγε κόντρα στο ρεύμα, αν αναλογιστούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται η Ελλάδα».
Πηγή: sentragoal.gr