Πέμπτη, 02 Ιούλιος 2015 13:43

Ολυμπιακός: Δεν τα βρίσκουν με Μάρκο Σίλβα

Γράφτηκε από τον
Ολυμπιακός: Δεν τα βρίσκουν με Μάρκο Σίλβα

Στον Ολυμπιακό περιμένουν από μέρα σε μέρα τον Μάρκο Σίλβα για να πιάσει δουλειά, ωστόσο οι Πορτογάλοι γράφουν πως -ακόμα- δεν τα βρίσκει με την Σπόρτινγκ για τη λύση του συμβολαίου του.


Η ομάδα της Λισαβόνας ξεκίνησε χθες την προετοιμασία της με... νέο προπονητή, τον Ζεσούς, ωστόσο ο Μάρκο Σίλβα παραμένει εγκλωβισμένος. Και όπως αναφέρει σήμερα η Record οι δύο συνεργάτες του, Ζοάο Πέδρο και Γκονσάλο Πέδρο, βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με στόχο την «φιλική καταγγελία της σύμβασης», ενώ αντίθετα, υπάρχει απόσταση με τον Μάρκο Σίλβα.
Όπως σημειώνει η πορτογαλική εφημερίδα, ο 37χρονος προπονητής, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, αξιώνει αποζημίωση ύψους 1,5 εκατ ευρώ για το υπόλοιπο διάστημα του συμβολαίου του, αλλά η Σπόρτινγκ είναι διατεθειμένη να του δώσει 500.000 ευρώ, ενώ εκείνος αρνείται να υπογράψει όρο που θέλει να θέσει ο σύλλογος της Λισαβόνας, απαγορεύοντάς του να εργαστεί σε μια εκ των Πόρτο και Μπενφίκα μέχρι το 2018.
Πάντως, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν καθώς την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει η «πρώτη» του Ολυμπιακού και το σίριαλ προπονητή έχει... τραβήξει πολύ.
Πηγή: sentragoal.gr