Παρασκευή, 03 Ιούλιος 2015 13:48

Σάντσεθ ή τίποτα στον Παναθηναϊκό

Γράφτηκε από τον

Ο Σέρχιο Σάντσεθ ζήτησε μια μικρή παράταση πριν δώσει την απάντησή του στον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν έχει αντίρρηση να περιμένει, βλέποντας και την θετική διάθεση του Ισπανού για να πει το «ναι».


Το νέο δεδομένο στο «τριφύλλι», που αναχώρησε για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, είναι πως αν ο Σάντσεθ απαντήσει αρνητικά, τότε η ομάδα δεν θα κινηθεί για άλλον στόπερ και θα μείνει -προς το παρόν- ως έχει.
Αυτό σημαίνει πως η περίπτωση του Γέλε Βαν Ντάμε δεν προχωρά, με την Σταντάρ Λιέγης να τονίζει έτσι κι αλλιώς πως δεν παραχωρεί τον παίκτη-αρχηγό της. Έτσι, ο Γιάννης Αναστασίου δεν βιάζεται, θέλει να δει πώς θα πάει η προετοιμασία, θέλει να τσεκάρει τον νεοαποκτηθέντα Θελάντερ και μετά, αν χρειαστεί, να κινηθεί για άλλον στόπερ.
Στο μεταξύ, κατά την αναχώρηση της ομάδας κανείς δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, πλην του νεαρού Νίκου Μαρινάκη που μίλησε αρχικά με σεβασμό για τον «κύριο Εσιέν», τονίζοντας πόσο χαμογελαστός είναι, ενώ για τους στόχους του Παναθηναϊκού τόνισε: «Πάμε να χτίσουμε την ομάδα και να δουλέψουμε σκληρά προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας, αρχής γενομένης από τα προκριματικά του Champions League».
Πηγή: sentragoal.gr