Πέμπτη, 09 Ιούλιος 2015 18:29

Eτοιμάζει σημαντικές μεταγραφές η Εράνη

Γράφτηκε από τον

Η Εράνη θα παίξει τη νέα σεζόν για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α1 κατηγορία και στα Φιλιατρά θέλουν να είναι περαστικοί, ώστε να επιστρέψει η ομάδα στην Α' τοπική.

Γι' αυτό και- σύμφωνα με πληροφορίες- η διοίκηση ετοιμάζει μεταγραφές πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών που θα κάνουν τη διαφορά. Μέχρι όμως να τελειώσει και το τυπικό σκέλος, δεν ανακοινώνει ονόματα, καθώς πρόκειται για παίκτες με εμπειρίες από μεγαλύτερες κατηγορίες.
Μέχρι σήμερα η μόνη μεταγραφή που έχει γνωστοποιηθεί, είναι αυτή του Γιάννη Βενετσανάκου (23 ετών, μεσοεπιθετικός), ο οποίος έπαιζε σε ομάδα της Αρτας, όπου ήταν φοιτητής.
Ελεύθεροι να συνεχίσουν την καριέρα τους σε ομάδα της αρεσκείας τους είναι οι Αγγελος Μπαστακός (έχει συμφωνήσει με τον Εθνικό), Ηλίας Φλέσσας και Στέλιος Σπανός,  ενώ σε εκκρεμότητα είναι η περίπτωση του Γιάννη Πετρόγιαννη.
Ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος έμεινε επίσης ελεύθερος, αλλά αν μείνει στη Μεσσηνία, θα συνεχίσει στην Εράνη.
Θυμίζουμε ότι η φιλιατρινή ομάδα έχει ανανεώσει τη συνεργασία της με τους Βασίλη Αθανασόπουλο, Κανέλλο Μιχαλακόπουλο, Λυμπέρη Διονυσόπουλο, Παναγιώτη Κώτσο και Γκρέτσα Αλμπαν. Στον πάγκο ως γνωστόν ανέλαβε τα ηνία ο Δημήτρης Λίτσας.