Κυριακή, 12 Ιούλιος 2015 22:54

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Φαβορί ο Φρούσσος για την τεχνική ηγεσία

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Φαβορί ο Φρούσσος για την τεχνική ηγεσία

Στην τελική ευθεία εισέρχεται το θέμα του προπονητή στην Κυπαρισσία, με το Νίκο Φρούσσο να έχει προβάδισμα. Στο τραπέζι έπεσαν και τα ονόματα του Γιάννη Δανίκα από την Ηλεία και του Γιάννη Αντωνόπουλου, που ήταν τα τελευταία χρόνια στο Δώριο. Η διοίκηση φαίνεται όμως να καταλήγει στον παλαίμαχο διεθνή επιθετικό, ο οποίος είχε στα μπαράζ ανόδου στη Γ' εθνική, το ρόλο του τεχνικού διευθυντή στην Κυπαρισσία.


Πλέον θα αναλάβει να οδηγήσει τον ΑΟΚ στο νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής. με σκοπό να πετύχει ότι δεν μπόρεσε φέτος, την άνοδο στη Γ' εθνική.
Δεν θα πρέπει πάντως να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έχει και συνεργάτη (τον κ. Νομικό), ή ακόμα και τον Γ. Αντωνόπουλο.. Ολα αυτά θα ξεκαθαρίσουν εντός των ημερών.

Νέα μεταγραφή

Στο μεταγραφικό σκέλος, η Κυπαρισσία συμφώνησε- όπως γράψαμε, με  τον Κώστα Αργυρόπουλο του Παμίσου και την Κυριακή  η διοίκηση ανακοίνωσε ότι έδωσε τα χέρια και με τον Διονύση Γεωργιόπουλο. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Δωρίου είχε βρεθεί στο "στόχαστρο" και άλλων ομάδων, αλλά προτίμησε την πρωταθλήτρια Μεσσηνίας. Πρόκειται για τη δεύτερη κίνηση στο θερινό παζάρι, εξίσου σημαντική, μιας και ο Γεωργιόπουλος είναι ένας παίκτης με πολλές συμμετοχές στην Α' τοπική που θα βοηθήσει άμεσα.