Τρίτη, 14 Ιούλιος 2015 09:21

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Πιάνει... δουλειά ο Κλάδης

Γράφτηκε από τον

Κάτι οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, κάτι οι οικονομικές δυσκολίες είχαν ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει ο σχεδιασμός της Καλαμάτας ενόψει του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής.  Από σήμερα όμως θα αρχίσει να χτίζεται η νέα ομάδα, μιας και η διοίκηση θα ανακοινώσει επίσημα τον προπονητή που θα αναλάβει το δύσκολο αυτό έργο.


Πρόκειται για τον Κώστα Κλάδη, ο οποίος έχει δουλέψει με επιτυχία σε πολλές μεσσηνιακές ομάδες, ενώ πέρυσι πανηγύρισε με το Λεβάντε την κατάκτηση του νταμπλ στη Ζάκυνθο.
 Η πρώην ομάδα του θα βρεθεί μάλιστα στο δρόμο της "Μαύρης Θύελλας", μιας και κέρδισε στα μπαράζ το εισιτήριο της ανόδου για τη Γ' εθνική. Ο Ράλλης αποφάσισε να πορευτεί η Καλαμάτα με Μεσσήνιο προπονητή λόγω και των περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων. Χθες το βράδυ επρόκειτο να υπάρξει το τελικό ραντεβού με τον Κλάδη ώστε να τελειώσει και τυπικά το θέμα.
Ο Γ. Ράλλης επιβεβαίωσε πάντως σε επικοινωνία που είχε με την "Ε" ότι έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Κ. Κλάδη και ότι σήμερα θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις.
Ετσι ο έμπειρος τεχνικός πιάνει άμεσα δουλειά, μιας και την προσεχή εβδομάδα θα πρέπει να ξεκινήσει η προετοιμασία και ήδη έχουν γίνει επαφές με μεταγραφικούς στόχους.