Δευτέρα, 13 Ιούλιος 2015 19:35

Και επίσημα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σβαϊνστάγκερ

Γράφτηκε από τον

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο αρχηγός της εθνικής Γερμανίας, Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο σύλλογος της Premier League. Ο 30χρονος μέσος άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπάγερν Μονάχου, με την οποία πέρασε 13 χρόνια κατακτώντας την Bundesliga 8 φορές.


Ο Σβαϊνστάιγκερ, ο οποίος υπέγραψε έναντι 14,4 εκατομμυρίων λιρών (περίπου 20,2 εκατ. ευρώ), τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:
«Εχω απολαύσει αρκετά τον χρόνο μου στην Μπάγερν. Ήταν εκπληκτικό ταξίδι και η απόφασή μου να αποχωρήσω ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η μοναδική ομάδα για την οποία θα άφηνα την Μπάγερν. Αισθάνομαι έτοιμος για αυτή την νέα πρόκληση σε ένα πρωτάθλημα, το οποίο θεωρώ πως είναι το πιο ανταγωνιστικό του κόσμου, ενώ ανυπομονώ να δουλέψω και πάλι με τον Λουίς Φαν Γκάαλ».
Ο Σβαϊνστάιγκερ μετράει 536 συμμετοχές με την Μπάγερν από το ντεμπούτο του το 2002, ενώ έχει κατακτήσει επίσης και επτά κύπελλα Γερμανίας και ένα Τσάμπιονς Λιγκ (2013).

Πηγή: ΑΠΕ