Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015 15:40

Ανανέωσε ο Φίλιος στο Ασπρόχωμα

Γράφτηκε από τον
Ανανέωσε ο Φίλιος στο Ασπρόχωμα

Μετά την πρόσληψη του προπονητή Παναγιώτη Βούτσα, η διοίκηση του Ασπροχώματος σε συνεργασία μαζί του ξεκίνησε το κτίσιμο της ομάδας για την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.


Αυτή την περίοδο, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκινήσει τις επαφές με τους παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό ώστε να δουν ποιοι θα ανανεώσουν ώστε στη συνέχεια να κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι για να καλύψουν τα κενά.
Η πρώτη συμφωνία δεν άργησε να έρθει, καθώς στο Ασπρόχωμα θα συνεχίζει να αγωνίζεται ο έμπειρος επιθετικός Αντώνης Φίλιος, ο οποίος την Κυριακή αργά το απόγευμα σε συνάντηση που είχε με μέλη της διοίκησης, συμφώνησαν να συνεργαστούν και τη νέα χρονιά. Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής λίγα λεπτά μετά σε δηλώσεις του, ανέφερε: «Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ για να συνεχίσω στο Ασπρόχωμα. Θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες που μου έκαναν πρόταση, αλλά το Ασπρόχωμα πλέον είναι μέρος της ζωής, είναι η ομάδα της καρδιάς μου και αποφάσισα να παραμείνω και να συνεχίσω να προσφέρω από την πλευρά μου το καλύτερο που μπορώ ώστε να πετύχει τους στόχους της».
Οι συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα θα συνεχιστούν και με τα υπόλοιπα παιδιά, ενώ παράλληλα θα αρχίσουν επαφές με κάποιους παίκτες, οι οποίοι αποτελούν μεταγραφικούς στόχους. Η διοίκηση με εισήγηση του προπονητή Παναγιώτη Βούτσα βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα, αμυντικού μέσου, επιθετικού, γενικά παίκτες σε όλες τις γραμμές ώστε να δημιουργησούν μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του νέου πρωταθλήματος της Α1 τοπικής.
Υπενθυμίζεται ότι δεν συνεχίζουν στο Ασπρόχωμα οι Παναγιώτης Ξυδιάς, Ηλίας Ηλιόπουλος, Κώστας Ζησιμάτος και Γιάννης Μαραγκός.