Τρίτη, 14 Ιούλιος 2015 19:44

Με τρεις μεταγραφές ολοκληρώνεται η ενίσχυση του Πανθουριακού

Γράφτηκε από τον

Με άλλες δύο, το πολύ τρεις μεταγραφές θα ολοκληρωθεί η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του Πανθουριακού.


Η διοίκηση έχει φροντίσει να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το θέμα της ενίσχυσης, προχωρώντας στην απόκτηση των παικτών που ζήτησε ο προπονητής Γιώργος Αργυρόπουλος. Για να ολοκληρωθεί η ενίσχυση απομένουν δύο με τρεις κινήσεις και το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση τερματοφύλακα και δύο αμυντικών, χωρίς να αποκλείεται αν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό να αποκτηθεί και άλλος παίκτης.
Μάλιστα οι μεταγραφές έγιναν σε μια δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα, όπου η οικονομική κρίση δεν επιτρέπει στον κόσμο να ασχολείται με άλλα θέματα, πέρα από το πως θα βρει χρήματα για να ζήσει ο καθένας με την οικογένεια του. Σε μια τέτοια δύσκολη εποχή ο Πανθουριακός έχει καταφέρει να κτίσει σε μεγάλο ποσοστό το έμψυχο δυναμικό με το οποίο θα πορευτεί η ομάδα τη νέα περίοδο.
Σχετικά με τα παραπάνω ο προπονητής κ. Αργυρόπουλος μιλώντας στο "Notosport", δήλωσε: «Αναλογιζόμενος την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Ελλάδα και με δεδομένο τις οικονομικές δυσκολίες που έχουν όλες οι ομάδες είμαι ευχαριστημένος από τις έως τώρα κινήσεις που έχει κάνει η διοίκηση. Εμπιστεύομαι το υπάρχον υλικό και με τις 4-5 ποιοτικές προσθήκες που έγιναν ευελπιστούμε ότι τη νέα χρονιά θα έχουμε ανάλογη πορεία με τη φετινή».
Θυμίζουμε ότι έχουν συμφωνήσει με τον Πανθουριακό οι Θέμις Καράμπελας, Πασχάλης Παντσιώτης, Βασίλης Βασιλόπουλος, που έμειναν ελεύθεροι από τη Σπερχογεία, ο Αλμπερτο Σεφεράσι από τον Τσικλητήρα Πύλου και απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή τους.
Σε ότι αφορά τους παίκτες από το υπάρχουν δυναμικό, έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους οι Στέλιος Ηλιόπουλος, Βαγγέλης Κουρεντζής, Ρεντινελ Σεφεράσι, Θεόδωρος Αναστασόπουλος, Γιώργος Μουλιάτος, Νίκος Μουλιάτος και Νίκος Βιδάκης.
Οπως φαίνεται με τις έως τώρα κινήσεις η ομάδα θα στηριχθεί στον κορμό της ποδοσφαιρικής σεζόν που πέρασε συν τις όποιες προσθήκες γίνουν τη θερινή μεταγραφική σεζόν.
Το διάστημα, από 27 Ιουλίου έως 1η Αυγούστου, είναι στις σκέψεις του κ. Αργυρόπουλου για να ξεκινήσει η ομάδα την προετοιμασία της. Η ακριβής ημερομηνία αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες.
Τέλος, σε ότι αφορά την έδρα του Πανθουριακού για τη νέα περίοδο, οι επιλογές είναι δύο, στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία, που ήταν και την προηγούμενη σεζόν ή στο Ασπρόχωμα, μέχρι η ομάδα να μπει στο δικό της γήπεδο. Και σε αυτό το ζήτημα αναμένεται να δοθεί λύση μέσα στις επόμενες ημέρες σε συνάντηση που θα έχουν ο προπονητής με τους διοικούντες.