Τετάρτη, 15 Ιούλιος 2015 08:32

Με τον Νίκο Φρούσο οριστικά στον πάγκο η Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

Ο Νίκος Φρούσος θα είναι οριστικά ο προπονητής της Κυπαρισσίας τη νέα σεζόν, αντικαθιστώντας τον Αλέξη Μαντζούνη.

Ο Φιλιατρινός τεχνικός έδωσε χθες το πρωί τα χέρια με τον πρόεδρο του ΑΟΚ Γιώργο Φωτεινό και ανακοινώθηκε επίσημα από την Τριφυλιακή ομάδα.
Ο 41χρονος Φρούσος που γεννήθηκε στα Φιλιατρά έκανε μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής αγωνιζόμενος στον Ιωνικό, τον ΠΑΟΚ και την Κυπριακή Ανόρθωση. Επίσης έχει χριστεί διεθνής, φορώντας 7 φορές τη φανέλα της Εθνικής ανδρών. Σταμάτησε το ποδόσφαιρο το 2010 και έκτοτε ασχολήθηκε με την προπονητική και το σκάουτινγκ.
Ο Φρούσος είχε τη θέση του τεχνικού διευθυντή του ΑΟΚ στη διαδικασία των μπαράζ και τώρα καλείται να οδηγήσει την Κυπαρισσία σε νέα κατάκτηση πρωταθλήματος, αφού αυτός είναι ο στόχος.
Ο συνεργάτης του Φρούσου στην τεχνική ηγεσία δεν έχει γίνει γνωστός, με τον γυμναστή Νίκο Νομικό να συνεχίζει στο πόστο του αν λύσει κάποια θέματα επαγγελματικής φύσεως.
Επίσης έχει συζητηθεί και το όνομα του προπονητή του Δωρίου Γιάννη Αντωνόπουλου.
Από εκεί και πέρα ο Αγγελος Γεωργιόπουλος έχει αναφέρει πως θα αποχωρήσει από την ομάδα, ενώ παρελθόν θα αποτελέσει και ο Μαργαρώνης.
Ο αρχηγός Γιώργος Λυδιώτης έχει κάνει γνωστό πως θα "κρεμάσει" τα παπούτσια του και αυτή είναι σίγουρα μια μεγάλη απώλεια.
Από την άλλη έχουν κλειστεί δύο παίκτες, οι Κώστας Αργυρόπουλος και Διονύσης Γεωργιόπουλος και απομένει να πέσουν οι υπογραφές.
Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα ο Κώστας Μανδραπήλιας, αφού ανήκει άλλωστε σε αυτή.
Οσον αφορά τις μεταγραφές αναμένεται να γίνουν το πολύ άλλες τρεις, αφού η περσινή ομάδα που κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα έχει μείνει αυτούσια σε μεγάλο βαθμό.