Πέμπτη, 16 Ιούλιος 2015 12:35

Φέρνει επιτελικό μέσο από Κύπρο ο Πάμισος

Γράφτηκε από τον

Εφτά μεταγραφές μετρά μέχρι σήμερα ο Πάμισος, αλλά η ενίσχυση δεν σταματά εδώ.


Ο πρόεδρος Δημήτρης Αντωνόπουλος έχει επαφές με 27χρονο Κύπριο μεσοεπιθετικό, ο οποίος αν αποκτηθεί θα κάνει τη διαφορά στην Α' τοπική. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο και οι ιθύνοντες τονίζουν ότι θα ανακοινωθεί μόνο όταν πέσουν οι υπογραφές. Πρόθεση του Παμίσου είναι να αποκτήσει ακόμα τρεις παίκτες για τη μεσοεπιθετική γραμμή.
Γι' αυτό χθες το βράδυ έγινε συνάντηση της διοίκησης με τον προπονητή Αντώνη Μαυρέα προκειμένου να συζητήσουν για τις επόμενες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι.
Κινητικότητα υπάρχει και στο κομμάτι των ανανεώσεων, με τον Αντώνη Μαυρέα να δηλώνει ότι:
 "Εγώ δεν διώχνω κανέναν. Η εισήγησή μου είναι να μείνουν όσο δυνατόν περισσότεροι παίκτες από πέρυσι".  Θυμίζουμε ότι έχουν αποχωρήσει οι Αργυρόπουλος, Καλλιντέρης, ενώ παρελθόν θα πρέπει να θεωρούνται οι Γιάννης και Αντώνης Καλογερόπουλος, όπως και οι Γιάννης και Χρήστος Τρίψας, αλλά  και ο Σεϊτάι.
Εντός των ημερών θα ξεκαθαρίσουν οριστικά οι περιπτώσεις των Τριανταφυλλάκη, Τσουλάκου, Μωράκη, Φιλόπουλου, Μανιάτη, Κυριακόπουλου, Κωνσταντόπουλου και Κάνιστρα.
Στον αντίποδα έχουν αποκτηθεί οι Τζανετέας, Μπερερής, Ανδρέου, Τουρλίδας, Κορομηλάς, Τσώνης, Γεωργιόπουλος και επέστρεψε ο Γρηγορόπουλος.