Τρίτη, 21 Ιούλιος 2015 21:31

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ξεκίνησε προετοιμασία με 18 παίκτες και χαμηλές προσδοκίες

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ξεκίνησε προετοιμασία με 18 παίκτες και χαμηλές προσδοκίες

Με ένα ποιοτικά αδύναμο ρόστερ, χωρίς φιλάθλους και με τον πήχη να τοποθετείται χαμηλά ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία της η "Μαύρη Θύελλα".


Η πρώτη προπόνηση εν όψει της νέας σεζόν έγινε στο Δημοτικό Στάδιο, με τον 57χρονο προπονητή Κώστα Κλάδη να παίρνει το βάπτισμα του πυρός.
Στο γήπεδο βρέθηκαν συνολικά 18 ποδοσφαιριστές που στην πλειοψηφία τους δεν έχουν μεγάλη ή και καθόλου εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής και δίχως αμφιβολία η χρονιά που ξεκίνησε θα είναι δύσκολη για την μεγάλη ομάδα του νομού μας.
Από το περσινό ρόστερ το "παρών" έδωσαν πέντε νεαροί ποδοσφαιριστές, οι  Νίκος Βασιλόπουλος, Αγγελος Γκαρμοίρης, Βασίλης Κακαλής, Ηλίας Κουντάνης και Νίκος Νικολόπουλος, ενώ επέστρεψε ο Τάσος Κωνσταντακόπουλος.
Τα νέα πρόσωπα στη σημερινή "πρώτη" ήταν οι Γιάννης Γιακουμής, Πάρις Δούμουρας, Παναγιώτης Μπινιχάκης, Δήμος Νινιός, Δημήτρης Πιτσιλής, Κώστας Αθανασιάδης, Νίκος Κερμενίδης, Αγγελος Πλήθης, Κώστας Κάραλης, Ανδρέας Διαμαντής, Χρήστος Χονδρογιάννης και Γιώργος Αριστομενόπουλος.
Πρόθεση πάντως των διοικούντων και του Κλάδη είναι να αποκτηθούν 3-4 ποιοτικοί παίκτες από τη μέση και μπροστά.
Οσον αφορά τους συνεργάτες του Κλάδη, βοηθός του θα είναι ο Ιωσήφ Λουκάς, προπονητής τερματοφυλάκων ο Δημήτρης Χατζής και γυμναστής ο Μπάμπης Ράλλης που όμως δεν είναι σίγουρο αν θα συνεχίσει στην ομάδα.

* Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο της Ελευθερίας.