Τετάρτη, 22 Ιούλιος 2015 19:26

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Κοντά στην επιστροφή ο Νιάρχος - Συνεχίζει ο Γιαννακόπουλος

Γράφτηκε από τον

Την επιθυμία να επιστρέψει στον Αστέρα Αρφαρών, την ομάδα του χωριού του, εξέφρασε ο Γιώργος Νιάρχος.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας πέρυσι αγωνίστηκε στον Πανθουριακό, ενώ πρόπερσι είχε φορέσει τη φανέλα του Αστέρα Αρφαρών. Ετσι αν δεν υπάρξει άλλη εμπλοκή τότε ο σπουδαίος πορτιέρο θα υπερασπιστεί και πάλι την εστία του Αστέρα.
Από εκεί και πέρα συμφωνία υπάρχει και με άλλους τέσσερις Αρφαραίους παίκτες και μένει να πάρουν το δελτίο τους για να επικυρωθεί η μεταγραφή. Ο λόγος για τους Γιαννακούντζο, Β. Τσιλίκο, Στ. Φέστα και Η. Καπόγλη. Αλλη μεταγραφή δεν θα γίνει αφού η νέα διοίκηση θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο με την προηγούμενη, όπως τονίζει ο νέος πρόεδρος Παναγιώτης Καμαρινόπουλος.
Επίσης είναι σημαντικό πως θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά ο έμπειρος μέσος Γιώργος Γιαννακόπουλος, παρά τον αυξημένο φόρτο εργασίας.
Οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει είναι οι Μπαράι, Σταματόπουλος και Χριστόπουλος, ενώ ο Βαλτασάρος είναι πιθανό να είναι βοηθός του Στάθη Βανικιώτη.
Η έναρξη της προετοιμασίας ορίστηκε για την Δευτέρα 3 Αυγούστου, όμως η πρώτη συγκέντρωση γνωριμίας θα γίνει την Κυριακή 2 του μήνα, όπου θα υπάρξει… μπάρμπεκιου στο γήπεδο Αρφαρών.
Εν τω μεταξύ στο γήπεδο γίνονται εργασίες (αναβάθμιση αποδυτηρίων και περιβάλλοντα χώρου, τάπητας μπροστά στα τέρματα) με σκοπό να είναι έτοιμο εν όψει της νέας περιόδου.
Τέλος, οι διοικούντες του Αστέρα θα επιδιώξουν να έχουν συνεργασία με τη γειτονική ομάδα του Ατρόμητου Πλατύ και γι' αυτό θα προγραμματιστεί συνάντηση των δύο διοικήσεων το προσεχές διάστημα.