Πέμπτη, 23 Ιούλιος 2015 08:29

ΠΑΜΙΣΟΣ: Στα πράσινα ο Σπανός - Φέρνει Κύπριο διεθνή ο Αντωνόπουλος

Γράφτηκε από τον

Μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε χθες ο Πάμισος κάνοντας δικό του τον Στέλιο Σπανό.


Ο 23χρονος μέσος την περσινή σεζόν φορούσε τη φανέλα της Εράνης, όμως αποχώρησε μεσούσης της σεζόν. Πρόκειται για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο χώρο του κέντρου και να βοηθήσει αισθητά την ομάδα της Μεσσήνης να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α' τοπικής.
Ο Σπανός έχει αγωνιστεί με την "Μαύρη Θύελλα" στη Γ' εθνική και με τον Εθνικό Μελιγαλά στη Δ' εθνική. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από τον Αίαντα Καλαμάτας και έχει περάσει και από τις μικρές ομάδες του Αστέρα Τρίπολης.

Φέρνει Κύπριο
ο Αντωνόπουλος

Στο μεταξύ, το Σαββατοκύριακο αναμένεται στην Μεσσηνία ο πρόεδρος του Παμίσου Δημήτρης Αντωνόπουλος. Μάλιστα, όπως έχει ενημερώσει τους ανθρώπους των «πράσινων», θα φέρει μαζί του και ένα διεθνή με τις μικρές εθνικές ομάδες της Κύπρου ποδοσφαιριστή ο οποίος θα αποτελέσει μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Μεσσήνης.

Ξεκαθαρίζει με Μανιάτη
και Κωνσταντόπουλο

Από εκεί και πέρα, την προετοιμασία του έχει προγραμματίσει να ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα ο Πάμισος και έτσι οι «πράσινοι» θέλουν τα επόμενα 24ώρα να κλείσουν το ρόστερ τους για τη νέα χρονιά.
Σήμερα λοιπόν έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τους Χρήστο Μανιάτη και Αντώνη Κωνσταντόπουλο, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το ενδεχόμενο παραμονής τους στην ομάδα. Πρόκειται για δύο έμπειρους παίκτες που ενδεχόμενη παραμονή τους θα μειώσει αισθητά τις μεταγραφικές ανάγκες.
Επιπλέον, οι «πράσινοι» έχουν προχωρημένες επαφές με 2 παίκτες και περιμένουν απαντήσεις στις προτάσεις που τους έχουν κάνει. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν λύσεις στο δημιουργικό και επιθετικό κομμάτι και ενδεχομένως να υπάρξουν εξελίξεις ακόμη και σήμερα.
Διοίκηση και Μαυρέας έχουν συνεχόμενες συναντήσεις προκειμένου να κλείσουν το ρόστερ αλλά και να διευθετήσουν όλα τα οργανωτικά θέματα για την έναρξη της προετοιμασίας.
Να θυμίσουμε πως ο Πάμισος έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής στην απόκτηση εννέα ποδοσφαιριστών, που είναι οι Γεωργιόπουλος, Τζανετέας, Μπερερής, Ανδρέου, Τουρλίδας Κορομηλάς, Τσώνης, Μπαλαλάς και Γρηγορόπουλος.

Θέλει παίκτες από
την Ακαδημία Παμίσου

Ο Μαυρέας θέλει να ανέβουν κάποια παιδιά (ηλικίας 17-18 ετών) από την ακαδημία του Παμίσου στην πρώτη ομάδα και να ξεκινήσουν μαζί τους προετοιμασία ώστε να αξιολογηθούν. «Θέλουμε να υπάρχουν όσο το δυνατό περισσότερα παιδιά από τη Μεσσηνία στην ομάδα. Τόπο στα νιάτα», δήλωσε σχετικά ο Αντώνης Μαυρέας.