Δευτέρα, 03 Αύγουστος 2015 13:22

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Εκανε 4 ακόμα μεταγραφές και έφθασε τις 13!

Γράφτηκε από τον

Νέο μεταγραφικό πακέτο είχαμε το Σαββατοκύριακο για την "Μαύρη Θύελλα" η οποία σιγά σιγά γεμίζει το ρόστερ της για την νέα χρονιά.

Η μεσσηνιακή ομάδα επανέφερε στον ρόστερ της τον Καλαματιανό επιθετικό Βασίλη Αθανασόπουλο (πέρυσι έπαιξε σε Ορφέα Ελευθερούπολης και Θεσπρωτό), απέκτησε τον μεσοεπιθετικό Αλέξανδρο Κωνσταντινίδη από τον Ρούβα ενώ πήρε και δύο νεαρούς παίκτες από τον Παναιτωλικό.
Τον 20χρονο αμυντικό Κώστα Καραλή και τον 19χρονο τερματοφύλακα Ανδρέα Διαμάντη.
Χθες μάλιστα η μεσσηνιακή ομάδα ανακοίνωσε επίσημα όλες τις μεταγραφικές της κινήσεις, οι οποίες μέχρι τώρα είναι δεκατρείς.
Οι υπόλοιποι εννέα παίκτες είναι οι Παναγιώτης Μπινιχάκης (21χρονος αμυντικός μέσος από ΑΟ Λεβάντε), Γιώργος Αριστομενόπουλος (20χρονος αμυντικός από ΑΟ Λεβάντε), Παρασκευάς Δούμουρας (20χρονος αμυντικός από ΑΟ Λεβάντε), Νίκος Κερμενίδης (27χρονος επιθετικός  από Ορφέα Ελευθερούπολης), Δημοσθένης Νινιός (Μεσσήνιος 23χρονος αμυντικός μέσος που πέρυσι έπαιζε στον Αστέρα Βάρης), Θανάσης Καμμένος (20χρονος μεσοεπιθετικός από Παναιτωλικό), Δημήτρη Πιτσιλή (23χρονος αμυντικός από Εθνικό Μελιγαλά), Αλέξανδρος Χαλκιαδάκης (25χρονος αμυντικός από Ρούβα), Αρης Θωμάς (τερματοφύλακας από Γλυφάδα).
Μεταγραφικά η Καλαμάτα δεν έχει τελειώσει ακόμη, καθώς υπάρχουν ακόμη αρκετά κενά στο ρόστερ και αναμένονται τουλάχιστον αρκετές μεταγραφές ακόμη.
Η μεσσηνιακή ομάδα από σήμερα μπαίνει στην τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας, κατά την οποία αναμένεται να οριστικοποιηθεί και το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων. Οι «μελανόλευκοι» έχουν προγραμματίσει φιλικά με Ολυμπιακό Γυθείου και Πάμισο (με τους «πράσινους» μάλλον στις 19 Αυγούστου) ενώ ο Κλάδης είναι σε επαφές με ομάδες για να κλείσει και άλλα τεστ.