Τρίτη, 04 Αύγουστος 2015 08:34

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Πάει για πρωτάθλημα, κύπελλο και... Γ' εθνική

Γράφτηκε από τον

Με νέο προπονητή, πέντε ποιοτικές μεταγραφές και διάχυτη αισιοδοξία ξεκίνησε χθες η Κυπαρισσία την προετοιμασία της για τη σεζόν 2015-16.

Η πρώτη προπόνηση έγινε στη φυσική έδρα της ομάδας, υπό τις οδηγίες του Νίκου Φρούσσου που πήρε τη σκυτάλη από τον Αλέξη Μαντζούνη. Ο νεαρός τεχνικός που έκανε σπουδαία καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο,  καλείται να οδηγήσει τον ΑΟΚ στο δρόμο των επιτυχιών.
Με άλλα λόγια η κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική, αλλά και του κυπέλλου Μεσσηνίας, είναι και φέτος μονόδρομος για την πρωταθλήτρια Μεσσηνίας.
Πέρυσι η Κυπαρισσία έγραψε ιστορία παίρνοντας αήττητη το πρωτάθλημα, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει και το εισιτήριο για τη Γ' εθνική. Κάτι που θα προσπαθήσει να κάνει φέτος έχοντας στον πάγκο το Νίκο Φρούσσο που δεν κρύβει τις φιλοδοξίες του.
"Ο τρόπος που χάθηκε πέρυσι η άνοδος μας πείσμωσε περισσότερο. Ξεκινά μια καινούρια χρονιά με νέα πρόσωπα. Η ομάδα δεν αποδυναμώθηκε και οι στόχοι παραμένουν ίδιοι. Πρωτάθλημα, κύπελλο και άνοδος. Πιστεύω ότι με τη σκληρή δουλειά θα πάνε όλα καλά", λέει στο "Ν" ο Νίκος  Φρούσσος.
Τα νέα πρόσωπα στη χθεσινή "πρώτη" ήταν οι Αργυρόπουλος, Γεωργιόπουλος, Μιλοσέφσκι, Δημητρουλόπουλος και Μανδραπήλιας (επέστρεψε). Από πέρυσι συνεχίζει σχεδόν όλος ο βασικός κορμός παικτών. Ο λόγος για τους Ντουγέρογλου, Ανδρουτσή, Γιαννόπουλο, Γαργαρώνη, Μιτρόφ, Ντιόπ, Κόλλια, Φ. Παναγόπουλο, Χ. Παπαγεωργίου, Καμποσιώρη, Θεοδωρακόπουλος και οι Αθανασόπουλος, Κωνσταντόπουλος. Αποχώρησαν οι Καρατζούλιας (Εθνικός Μελιγαλά), Α. Γεωργιόπουλος (Πάμισος), Λυδιώτης (σταμάτησε το ποδόσφαιρο), Β. Παπαγεωργίου (μεταγράφηκε στην Κ16 του Ολυμπιακού Πειραιώς).
Το ρόστερ πάντως δεν έχει ακόμα κλείσει, αφού η Κυπαρισσία ενδέχεται να αποκτήσει τερματοφύλακα (αν μείνει για καιρό εκτός ο τραυματίας Ντουγέρογλου) και μεσοεπιθετικό.