Παρασκευή, 07 Αύγουστος 2015 08:17

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ: Πέντε δυνατές μεταγραφές υπόσχεται ο Ράλλης

Γράφτηκε από τον

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 13 μεταγραφές έχει κάνει μέχρι σήμερα η Καλαμάτα και έπεται συνέχεια, με δεδομένο ότι αποχώρησε όλος ο περσινός βασικός κορμός παικτών. Το 14ο απόκτημα θα είναι όπως γράψαμε χθες ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος. Ο 26χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Αναγέννηση Καρδίτσας και έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση της "Μαύρης Θύελλας".


Πρόκειται για παίκτη που θα δώσει λύσεις στο σκοράρισμα.  Στις προπονήσεις μετέχει και ο  23χρονος φορ Κυριάκος Σολομωνίδης που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Καστοριά και ίσως αποκτηθεί, ενώ από το "μικροσκόπιο" του Κώστα Κλάδη θα περάσει και ο νεαρός Αλβανός Σωκράτης - Μπρούνο  Λίπι, που ανήκει στη Θύελλα Πατρών.
Η ενίσχυση όμως δεν σταματά εδώ. Ο Γιώργος Ράλλης μιλώντας χθες στο "Ν" υποσχέθηκε πέντε ακόμα δυνατές μεταγραφές, που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.
Ο πρόεδρος της Καλαμάτας εκτιμά ότι μέχρι το Δεκαπενταύγουστο, το ρόστερ θα έχει συμπληρωθεί κατά 90%, και ζητά από τον κόσμο να στηρίξει αυτή την προσπάθεια.
"Είμαστε ακόμα στην αρχή της προετοιμασίας και έχουμε ξεκινήσει πρώτα απ' όλες τις ομάδες. Η χρονιά είναι δύσκολη, αλλά προσπαθούμε στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων, να κάνουμε καλές κινήσεις. Θέλω να ζητήσω τη στήριξη του κόσμου και πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε καλά. Οταν θα είναι έτοιμη η ομάδα, θα μπορούμε να πούμε και για τους στόχους στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής".
Το βέβαιο είναι ότι η Καλαμάτα θα είναι μια νέα ομάδα στο προσεχές πρωτάθλημα, μιας και θα υπάρχουν σίγουρα 19 μεταγραφές, ενώ αλλαγή έχουμε και στην τεχνική ηγεσία, με τον Κώστα Κλάδη να παίρνει τη σκυτάλη από τον Μιχάλη Καβαλιέρη.
Ο Μεσσήνιος τεχνικός προσμένει να ολοκληρωθούν οι κινήσεις προκειμένου να δουλέψει με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Το ευχάριστο είναι ότι βλέπει διάθεση στις προπονήσεις που γίνονται στο Δημοτικό Στάδιο. Χθες το πρόγραμμα περιλάμβανε απογευματινή προπόνηση, ενώ σήμερα θα είναι διπλή. Την Κυριακή θα διεξαχθεί οικογενειακή δίτερμα και την επόμενη Τετάρτη φιλικό με τον Αίαντα Καλαμάτας.
 Θα ακολουθήσουν τα εντός έδρας τεστ με Ασπρόχωμα (19 Αυγούστου) και Παναιτωλικό (21 ή 22 Αυγούστου).

Οι παίκτες στο περίπτερο

Στο περίπτερο - μπουτικ΄ της ομάδας της Καλαμάτας που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Φαρών, θα βρεθεί σήμερα στις 10 το βράδυ αντιπροσωπεία των παικτών της Καλαμάτας. Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα  ανοίγει και επίσημα το περίπτερο - μπουτίκ για τη νέα αγωνιστική περίοδο και προσμένει από τον κόσμο να ανταποκριθεί.