Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015 15:21

ΠΑΜΙΣΟΣ: Ετοιμάζονται για το σπουδαίο φιλικό με Παναρκαδικό

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Ετοιμάζονται για το σπουδαίο φιλικό με Παναρκαδικό

Για το σπουδαίο από κάθε άποψη φιλικό με τον Παναρκαδικό προετοιμάζονται στη Μεσσήνη…

Ο Πάμισος θα αντιμετωπίσει αύριο Πέμπτη στις 6 το απόγευμα στη Μεσσήνη την ομάδα της Τρίπολης, σε ένα φιλικό που θα δώσει τη δυνατότητα στους νησιώτες να τεστάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μια ομάδα που θα αγωνιστεί για τρίτη σερί σεζόν στη Γ' εθνική.
Ο τεχνικός Αντώνης Μαυρέας στο πρώτο αυτό φιλικό θα δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, ενώ και η διοίκηση περιμένει αρκετό κόσμο στο γήπεδο αφού πρόκειται για τα… αποκαλυπτήρια του νέου Παμίσου που φιλοδοξεί φέτος να κατακτήσει τον τίτλο στην Α' τοπική και ύστερα την άνοδο.

Απομακρύνονται Μανιάτης και Κωνσταντόπουλος

Από εκεί και πέρα καμία εξέλιξη δεν προέκυψε τις τελευταίες ημέρες με τους Αντώνη Κωνσταντόπουλο και Χρήστο Μανιάτη, με συνέπεια οι δύο έμπειροι παίκτες να απομακρύνονται από τη Μεσσήνη.
Για την ώρα ο Μαυρέας αξιολογεί το ρόστερ μέσα στις προπονήσεις και εν συνεχεία μέσα από φιλικά παιχνίδια και θα φανεί αν η ομάδα χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση ειδικά στην αμυντική γραμμή.
Για το πρόγραμμα στο πρωτάθλημα ο έμπειρος τεχνικός λέει πως δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο, όμως επιθυμούσε το πρώτο ματς να είναι εκτός έδρας και αυτό συνέβη μιας και ο Πάμισος κάνει πρεμιέρα στη Σπερχογεία.