Δευτέρα, 17 Αύγουστος 2015 16:17

ΕΡΑΝΗ: Ξεκίνησε με ξεκάθαρο στόχο την άνοδο στην Α' τοπική

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Ξεκίνησε με ξεκάθαρο στόχο την άνοδο στην Α' τοπική

Με ενθουσιασμό και πίστη για άμεση επάνοδο στην Α' τοπική ξεκίνησε η Εράνη χθες το απόγευμα την προετοιμασία της για τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά.


Η Φιλιατρινή ομάδα θέλει να επιστρέψει άμεσα στην Α' τοπική και γι' αυτό ενισχύθηκε τη μεταγραφική περίοδο με παίκτες που έχουν εμπειρίες από μεγαλύτερη κατηγορία. Για να καταφέρει αυτό το στόχο έδωσε τα ηνία στο νεαρό προπονητή Δημήτρη Λίτσα.
Χαρακτηριστικές των παραπάνω είναι οι δηλώσεις του προέδρου της ομάδας Γιάννη Δρακόπουλου και του προπονητή Δημήτρη Λίτσα.
Ο κ. Δρακόπουλος σημείωσε: «Καταρχήν να ευχηθώ πάνω από όλα υγεία. Από εκεί και πέρα οι στόχοι της ομάδας είναι να  πρωταγωνιστήσει. Να είμαστε σοβαροί, συνεπείς στις προσπάθειες μας και στο  γήπεδο να βγάλουμε το 100%. Με υγεία και το ευ αγωνίζεσθαι. Στόχος είναι η άνοδος θα το παλέψουμε θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση για να το καταφέρουμε».
Ο κ. Λίτσας τόνισε: «Μιας και είναι οι πρώτες δηλώσεις που κάνω, θέλω καταρχήν να ευχαριστήσω την ομάδα της Στενωσιάς για τη συνεργασία μας τα τελευταία δύο χρόνια και προσωπικά τον πρόεδρο Χρήστο Καλογερόπουλο. Εύχομαι η ομάδα να συνεχίσει την προσπάθεια αυτή που κάναμε τα δύο χρόνια και φέτος. Σε ότι αφορά την Εράνη, θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση που με εμπιστεύθηκε να αναλάβω την τεχνική ηγεσία. Δεν θέλω να πω περισσότερα λόγια γιατί εγώ πρέπει να τους αποδείξω στην πράξη και μέσα στο γήπεδο την επιλογή που έκαναν. Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι, είναι επάνοδος στην Α' τοπική κατηγορία».
Στα αξιοσημείωτα από τη χθεσινή πρώτη στο δημοτικό γήπεδο Φιλιατρών τον αγιασμό τέλεσε ο μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσόστομος. Αμέσως μετά έδωσε της ευχές του στην ομάδα για να επιτύχει τον στόχο της, ενώ προσέφερε στη διοίκηση της ομάδας μια μεγάλη εικόνα, πιστό αντίγραφο του Αγίου Χαραλάμπους και σε όλους τους παράγοντες, το προπονητικό τιμ και τους παίκτες από μια τσάντα στον καθένα, η οποία είχε μέσα μια πιο μικρή εικόνα του Αγίου Χαραλάμπους, καθώς και την Καινή Διαθήκη.
Εκ μέρους της Εράνης ο πρόεδρος Γιάννης Δρακόπουλος έδωσε στον μητροπολίτη ένα ημερολόγιο, μία φανέλα και ένα εισιτήριο διαρκείας της ομάδας. Επίσης ένα ημερολόγιο έδωσε και στον εκπρόσωπο της ΕΠΣΜ Αγγελο Γεωργόπουλο.
Την ΕΠΣΜ εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος Αγγελος Γεωργόπουλος, ο οποίος σε σύντομη ομιλία του, απευθυνόμενος στο Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι χαρά και τιμή που είσαστε κοντά μας. Έχει θετική εντύπωση η παρουσία σας και η ευλογία σας είναι απαραίτητη. Ευχαριστούμε που είστε κοντά στα παιδιά μας». Οσο για τη φιλιατρινή ομάδα είπε: «Η Εράνη αξίζει να βρίσκεται σε μεγαλύτερη κατηγορία με την ένδοξη ιστορία που έχει» και ευχήθηκε να πετύχει τους στόχους της, αλλά και υγεία σε όλους.

Το έμψυχο δυναμικό

Ο Δημήτρης Λίτσας και οι συνεργάτες του στο προπονητικό τιμ Στασινός Χρονόπουλος και Χρήστος Αρβανιταντώνης, θα έχουν στη διάθεση τους στη διάρκεια της χρονιάς 26 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έδωσαν το "παρών" στη χθεσινή πρώτη.
Οι παίκτες είναι οι: Βασίλης Αθανασόπουλος, Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, Σωτήρης Βλασσόπουλος, Χαράλαμπος Γιαννακόπουλος, Αλμπαν Γκρέτσα, Μάριος Γριβοκωστόπουλος, Λυμπέρης Διονυσόπουλος, Πέτρος Καλογερόπουλος, Κώστας Καραχάλιος, Παναγιώτης Κώτσος, Ακης Μιχαλακόπουλος, Φώτης Νικολακόπουλος, Αλέξανδρος Παπαδήμος, Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Παναγιώτης Σταθόπουλος, Κώστας Στασινόπουλος, Νίκος Στριμπάκος, Χρήστος Τσοροβάς, Νώντας Φουντάς, Αντι Χότι (παλιοί) Παναγιώτης Ανδρεόπουλος, Γιάννης Βενετσανάκος, Αντώνης Καλογερόπουλος, Γιάννης Καλογερόπουλος, Χρυσοβαλάντης Σπυρόπουλος και Ανδρέας Κασπίρης (νέοι). Να σημειωθεί ότι ο τελευταίος, είχε μείνει ελεύθερος από ομάδα Α' τοπικής Αχαΐας.