Τρίτη, 18 Αύγουστος 2015 13:46

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Πήρε Σταθόπουλο και Γαϊτανάρο

Γράφτηκε από τον

Την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του συνέχισε ο Κεραυνός προχωρώντας στην απόκτηση των ποδοσφαιριστών Γιάννη Σταθόπουλου χθες το μεσημέρι και την Παρασκευή του Γιάννη Γαϊτανάρου.


Ο Γιάννης Σταθόπουλος είναι 32 ετών μέσος και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Αστέρα Αρφαρών και επιστρέφει μετά από έναν χρόνο στην Καλαματιανή ομάδα. Ο Γιάννης Γαϊτανάρος είναι 25 ετών τερματοφύλακας και πέρσι ήταν στο Νέο Αρι. Οι δύο παίκτες δεν θα χρειαστούν πολύ χρόνο προσαρμογής, αφού γνωρίζουν πράγματα από την προηγούμενη θητεία τους στον Κεραυνό.
Απ' ότι φαίνεται οι Σταθόπουλος, Γαϊτανάρος δεν θα είναι όπως φαίνεται οι τελευταίες μεταγραφές της ομάδας. Η διοίκηση και ο προπονητής Βαγγέλης Σκουρλέτης έχουν προχωρήσει τις επαφές τους για την πραγματοποίηση μιας ακόμη μεταγραφής, χωρίς να διαρρέουν περισσότερα στοιχεία για τον ποδοσφαιριστή, που θέλουν να εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό του Κεραυνού.
Κατά τα άλλα η προετοιμασία συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις όπου το βάρος αυτή την περίοδο έχει πέσει στην απόκτηση καλής φυσικής κατάστασης, αλλά και ασκήσεις με μπάλα (τεχνική και τακτική). Ολα τα παιδιά συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις, ακολουθώντας τις οδηγίες του κ. Σκουρλέτη, ο οποίος μιλώντας για τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας στο "Notosport" ανέφερε: «Είναι θετικό το γεγονός ότι όλα τα παιδιά συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων. Δουλεύουμε καλά και τα παιδιά δείχνουν διάθεση παρά τη ζέστη που επικρατεί αυτή την περίοδο».