Τετάρτη, 19 Αύγουστος 2015 12:41

Προς Σίβασπορ ο Μπαράλες

Γράφτηκε από τον

Η απόφαση του Αστέρα Τρίπολης να πουλήσει τον Χερόνιμο Μπαράλες ήταν ειλημμένη εδώ και καιρό. Ο Αργεντινός φορ βρίσκεται στην Τουρκία προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές με τη Σίβασπορ.


Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης είχε αποφασίσει να παραχωρήσει τον Μπαράλες από τον περασμένο Απρίλιο. Ο Αργεντινός επιθετικός αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στη Super League και όπως ήταν επόμενο βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων.
Η Σίβασπορ είναι η ομάδα στην οποία θα καταλήξει πιθανότατα ο 28χρονος στράικερ. Από το πρωί της Τρίτης (18/8) έγραψαν για το ενδιαφέρον της συγκεκριμένης ομάδας οι Τούρκοι δημοσιογράφοι, ενώ ο παίκτης φέρεται να βρίσκεται ήδη στη γείτονα χώρα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.
Ο Τούρκος ατζέντης Φατίχ Ιλέκ είναι αυτός που μεσολάβησε να γίνει το deal, ενώ στην κάτωθι φωτογραφία απεικονίζεται αυτός με τον Μπαράλες στην Τουρκία.
Υπενθυμίζεται πως στη Σίβασπορ πήγε τούτη τη μεταγραφική περίοδο ένας ακόμα παίκτης που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ελλάδα, ο Ερνέστας Σέτκους, ο Λιθουανός γκολκίπερ που έπαιξε στην Κέρκυρα.
Πηγή: sport24.gr