Τετάρτη, 19 Αύγουστος 2015 13:07

Στη Σπερχογεία το τρίτο φιλικό του Απόλλωνα Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Ικανοποιημένος έχει μείνει ο Γιώργος Γρηγορόπουλος από την δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία του Απόλλωνα Καλαμάτας.


Ο καλαματιανός τεχνικός που συνεχίζει για τρίτη σεζόν στον πάγκο του ιστορικού συλλόγου επισημαίνει πως η προετοιμασία είναι σκληρή και δηλώνει ευχαριστημένος από την προσπάθεια που δείχνουν οι παίκτες του. Σίγουρα οι "μελανόλευκοι" χρειάζονται χρόνο και φιλικά παιχνίδια για να "δέσουν" μιας και τα νέα πρόσωπα (δέκα τον αριθμό) είναι αρκετά.
Ετσι σήμερα στις 6.30 το απόγευμα ο Απόλλωνας θα δώσει φιλικό αγώνα στη Σπερχογεία με την ομώνυμη ομάδα, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του απέναντι σε ένα αξιόλογο αντίπαλο.
Η καλαματιανή ομάδα έχει παίξει με Ηρακλή Καλαμάτας και Ολυμπιακό Καλαμάτας και το Σάββατο θα δώσει φιλικό με τον Αστέρα Αρφαρών εκτός έδρας.
Αυτό το ματς θα είναι ουσιαστικά μια πρόβα εν όψει του δύσκολου αγώνα κυπέλλου με το Διαβολίτσι που θα διεξαχθεί το διήμερο
29-30 Αυγούστου.
Μεταγραφικά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι, όμως είναι δεδομένο πως οι "μελανόλευκοι" θα ενισχυθούν με δύο ακόμη παίκτες από τη μέση και μπροστά, οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι Μεσσήνιοι.