Τετάρτη, 19 Αύγουστος 2015 14:55

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Τρίτο φιλικό με Ακαδημία Παμίσου

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Τρίτο φιλικό με Ακαδημία Παμίσου

Το τρίτο της φιλικό να δώσει σήμερα η Ανδρούσα που προετοιμάζεται εν όψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής για τρίτη διαδοχική σεζόν.


Η ομάδα του Μιχάλη Φασουλή θα αντιμετωπίσει στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο της την Ακαδημία Παμίσου, μια ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής. Σίγουρα το εν λόγω φιλικό δεν προσφέρεται για την εξαγωγή συμπερασμάτων λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου, όμως θα δώσει την ευκαιρία στον Χωραϊτη τεχνικό να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεση του.
Η Ανδρούσα μέχρι στιγμής έχει δώσει δύο φιλικά με Σπερχογεία και Νέο Αρι και μέχρι το ματς κυπέλλου με τη Θύελλα Χαρακοπιού, θα κλείσει και άλλα φιλικά τεστ.
Στο μεταγραφικό μέτωπο οι άνθρωποι της Ανδρούσας προσπαθούν να κάνουν μία ακόμη κίνηση ενισχύοντας κι άλλο την ομάδα με έναν έμπειρο παίκτη.
Να θυμίσουμε πως μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι Ηλιόπουλος, Κατσίποδας, Μουλαβασίλης, Κακογιάννης, Τσίχλης και Καρτερολιώτης και η ομάδα διαθέτει σαφώς πιο "γεμάτο" ρόστερ από πέρυσι μιας και στον αντίποδα αποχώρησαν οι Ποτηριάδης, Καρλαύτης και Δέδες.