Τρίτη, 25 Αύγουστος 2015 08:44

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ερχεται σήμερα ο Βούλγαρος αμυντικός Ιλιεφ

Γράφτηκε από τον

Ενα έμπειρο αμυντικό προσθέτει στο ρόστερ της Καλαμάτας καθώς συμφώνησε με τον Μπόγιαν Ιλιεφ, ο οποίος σήμερα αναμένεται στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.


Πρόκειται για 32χρονο παίκτη που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Γλυφάδα ενώ στο παρελθόν έχει παίξει  στην Σπάρτακ Βάρνας και στην Λέφσκι Σόφιας στην Α' κατηγορίας Βουλγαρίας και σε άλλες Ευρωπαϊκές ομάδες.
Η απόκτηση του εκτιμάται ότι θα καλύψει την αμυντική αδυναμία που παρουσιάζει σήμερα η ομάδα.

Ικανοποίηση Κλάδη
μόνο για το α' ημίχρονο

Όσον αφορά το προχθεσινό νικηφόρο φιλικό με τους νέους του Παναιτωλικού, ο Κώστας Κλάδης έμεινε ικανοποιημένος μόνο από την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου ενώ τόνισε πως η ομάδα έχει μεν καλούς παίκτες αλλά θέλει δουλειά ακόμη για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.
«Η ομάδα δείχνει βελτίωση. Πήγαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο ενώ στο δεύτερο δεν είχαμε τόσο καλή παρουσία. Εχουμε παίκτες με ποιότητα και ταχύτητα ομάδα χρειάζεται δουλειά για να φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε αλλά μην ξεχνάμε ότι είμαστε ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας. Θέλουμε να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα κοιτάζει ψηλά στο πρωτάθλημα».

Δεν πάει Διαβολίτσι,
Σάββατο Κύπελλο,
Κυριακή με Ολυμπιακό Γ.

Το προγραμματισμένο για αύριο φιλικό ματς με το Διαβολίτσι δεν θα διεξαχθεί τελικά αφού η ομάδα του Διαβολιτσίου ζήτησε να αναβληθεί ο αγώνας, λόγω κόπωσης των παικτών της.
Το Σάββατο η Καλαμάτα θα παίξει εκτός έδρας με το Ασπρόχωμα για την β' φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας ενώ την Κυριακή θα υποδεχθεί σε φιλικό ματς τον Ολυμπιακό Γυθείου.
Όσον αφορά την σύνθεση των ομίλων, την κλήρωση του πρωταθλήματος και την έναρξη του πρωταθλήματος, τίποτα ακόμη δεν είναι σίγουρο. Όλα δείχνουν πάντως ότι στην καλύτερη περίπτωση, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 27 Σεπτεμβρίου.