Τετάρτη, 26 Αύγουστος 2015 12:16

Πρώτος στόχος ο Ιμπίσεβιτς για την ΑΕΚ

Γράφτηκε από τον

Ο Βένταντ Ιμπίσεβιτς φέρεται να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της ΑΕΚ για την επίθεση, για να γεμίσει το κενό που άφησε ο Ραφίκ Τζιμπούρ.


Σύμφωνα με τη Live Sport, ο Βόσνιος φορ είναι ο υπ' αριθμόν 1 στόχος της Ένωσης για την κάλυψη του κενού που δημιούργησε στην επίθεσή της ο τραυματισμός του Ραφίκ Τζιμπούρ. Ο 31χρονος επιθετικός με μεγάλη καριέρα στη Γερμανία, φαίνεται πως δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της Στουτγάρδης για τη νέα σεζόν και αναζητάει το νέο σταθμό της καριέρας, χωρίς μάλιστα να εμφανίζεται αρνητικός στην προοπτική της ΑΕΚ.
Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς φέρεται να χειρίζεται προσωπικά το θέμα με τον Ιμπίσεβιτς, το οποίο μόνο εύκολο δεν είναι, αφού ο ίδιος είχε θέσει ως προτεραιότητά του μέχρι πρόσφατα την παραμονή του στη Bundesliga. Ωστόσο το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί ομάδα έως τώρα που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του, αυξάνει σίγουρα τις πιθανότητες των «κιτρινόμαυρων». Ο Ιμπίσεβιτς αμείβεται με 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως στους Σουηβούς, οι οποίοι δείχνουν πρόθυμοι να τον παραχωρήσουν και χωρίς αντίτιμο, για να απαλλαγούν από το συμβόλαιό του, ενώ δεν είναι και αρνητικοί στο ενδεχόμενο δανεισμού με οψιόν αγοράς.
Ενδιαφέρον έχει δείξει και η Τραμπζονσπόρ για τον Ιμπίσεβιτς, ο οποίος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στις ΗΠΑ με τους Σεντ Λούις Στράικερς, μεταπηδώντας στη Σικάγο Φάιερ και κάνοντας το άλμα για την Ευρώπη για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν. Μετά από ένα χρόνο στη Ντιζόν, πήρε το δρόμο για τη Γερμανία, όπου αγωνίστηκε διαδοχικά σε Αλεμάνια Άαχεν, Χόφενχαϊμ και από το 2012 ανήκει στη Στουτγάρδη. Είναι 65 φορές διεθνής, έχοντας σημειώσει 24 γκολ.
Πηγή: gazzetta.gr