Τετάρτη, 02 Σεπτέμβριος 2015 20:36

Eυχαριστημένος στον Παναθηναϊκό δηλώνει ο Μπεργκ

Γράφτηκε από τον
Eυχαριστημένος στον Παναθηναϊκό δηλώνει ο Μπεργκ

Για άλλη μία μεταγραφική περίοδο το όνομά του έπαιξε αρκετά. Ενδιαφέρον υπήρξε από συλλόγους, αλλά ο Παναθηναϊκός είχε ξεκαθαρίσει πως δεν υπήρχε περίπτωση να τον δώσει.

 

Τελικά η στάση των «πρασίνων» ήταν τέτοια που έκοψε... την όρεξη σε οποιονδήποτε χτύπησε την πόρτα του. Έτσι ο Μάρκους Μπεργκ θα συνεχίσει να παίζει στον Παναθηναϊκό και αυτό τον ικανοποιηθεί όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα aftonbladet.se.

«Υπήρξαν τουλάχιστον δύο προτάσεις τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών» ομολόγησε ο Μπεργκ, εννοώντας ενδεχομένως τις κρούσεις του ΠΑΟΚ και της Μαρσέιγ. Δεν αποκλείεται βέβαια να ήταν και άλλη ομάδα αυτή που χτύπησε την πόρτα του χωρίς να έχει γίνει γνωστό.

Όσον αφορά τη δική του στάση, ο 29χρονος τόνισε ότι δεν μπήκε στη διαδικασία να τις εξετάσει: «Εγώ δεν είχα την ευχέρεια να επιλέξω, γιατί η ομάδα απάντησε αρνητικά στις προτάσεις».

Για τον Παναθηναϊκό και την παραμονή του σε αυτόν είπε: «Μου αρέσει που βρίσκομαι εκεί και θέλω να κάνω μία καλή σεζόν με τον Παναθηναϊκό. Ήταν απογοητευτικό που αποκλειστήκαμε από τους ομίλους του Europa League, αλλά στο πρωτάθλημα έχουμε αρχίσει με νίκες».

Τέλος, για τους λόγους που θα τον οδηγούσαν στο να αποχωρήσει από την Αθήνα σχολίασε: «Θα πρέπει να είναι κάτι το εξαιρετικό, που να μην μπορώ να αρνηθώ».

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR