Παρασκευή, 04 Σεπτέμβριος 2015 15:34

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Επέστρεψε στην ομάδα της… καρδιάς του ο Νίκος Μακρυνιώτης

Γράφτηκε από τον

Στην ομάδα της… καρδιάς του επέστρεψε μετά από τρία χρόνια ο Νίκος Μακρυνιώτης, ο οποίος ήταν ελεύθερος.

Ο 35χρονος μεσοαμυντικός είναι πλέον παίκτης του Εθνικού Μελιγαλά και θα τον βοηθήσει να διακριθεί στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής που ξεκινά σε μία εβδομάδα.
Ο Μακρυνιώτης έπαιξε για τελευταία φορά τη σεζόν 2011-2012 στον Εθνικό, τότε που η ομάδα του Μελιγαλά κατέκτησε τον τίτλο στην Α' τοπική και ανέβηκε στη Δ' εθνική.
Εκτοτε έμεινε δύο χρόνια ανενεργός και μία χρονιά έπαιξε στο Δώριο.
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσφέρει τόσο στην άμυνα όσο και στα χαφ, ξεκίνησε προπονήσεις από την Δευτέρα και χρειάζεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να είναι σε θέση να παίξει σε επίσημο αγώνα.
Αυτή πάντως δεν θα είναι η τελευταία μεταγραφή των "κυανόλευκων", μιας και στόχος είναι να αποκτηθούν δύο αμυντικοί ποδοσφαιριστές.
Από εκεί και πέρα υπάρχει ικανοποίηση στον Εθνικό Μελιγαλά για την έως τώρα προετοιμασία, τα φιλικά, αλλά και το πρώτο ματς κυπέλλου με την Εράνη (εύκολη νίκη με 3-0).
Αύριο Σάββατο η ομάδα του Γιώργου Καλόμαλου θα παίξει εκτός έδρας με τον Μεσσηνιακό με στόχο τη νίκη - πρόκριση στους "8" του κυπέλλου Μεσσηνίας.
Αυτό θα είναι και το πρώτο φετινό ματς που θα δει από κοντά ο νέος πρόεδρος και βασικός χρηματοδότης της ομάδας Βασίλης Σακκάς.